Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akiket érdekel a politika?
Tekintve, hogy ezzel foglalkozok, és minden hobbim is ehhez köthető, nem sok beszédtémám lenne olyasvalakivel, aki közömbös iránta.
22/F
Azért szerintem egy lánnyal másról is tudni kellene beszélgetni, nem csak egy témáról végig. Jó, ha hozzá tudsz szólni máshoz is. Ha csak egy témát hajtanál végig és semmi mást, szerintem unalmas lenne egy idő után vagy nem is tudom. Igazából nem tudom elképzelni, hogy valaki ne tudna másról beszélgetni 1 témán kívül... :D
( És feltételezem akkor feltétel lenne az azonos politikai nézet is. Mivel, ha az ellenkezőjét hajtod 0-24 mivel más témád nincs... hát az kicsit szar lenne a másik félnek:D )
Akkor keress valakit a környezetedben.
Ott a legnagyobb esély hogy hasonló érdeklődésű lányt találj.
#2 téves!
Ne aggódj kérdező, valóban léteznek olyan lányok, akiket érdekel a politika. Ismerkedhetsz pl skinhead bulikban, ott egyaránt vannak szélsőjobboldaliak, szélsőbaloldali anarchisták is.
Azzal biztosan nem mondok újdonságot, hogy neonácikból van a legtöbb. Ha nem szimpatizálsz ezzel az ideológiával, akkor alaposabban kell keresned! Sok sikert!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!