Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok első randin szerettek komolyabb témákról beszélgetni, mint társadalom kritika, politika?
Mostanában elég sokat művelődtem. Szoktam hallgatni Puzsér Róbertet, akinek nagyon jó meglátásai vannak és nagyon jól beszél.
Mostanában elég sokat foglalkoztat az alapjövedelem kérdés is, mivel szerintem jó lenne, ha bevezetnék, mert ezzel jobban belehetne indítani a gazdaságot, politikailag is inkább bal oldali beállítottságú vagyok. Szeretem kritizálni az oktatási rendszert, ami miatt nem találtam meg a kreativitásomat és a felső oktatásban se tudtam boldogulni. Első randin még nem beszélgettem ilyen témákról, de mivel untatnak az ilyen sablon mik a hobbijaid és mik a céljaid féle beszélgetéseket, ezért örülnék, ha vele is lehetne komolyabb témákról beszélgetni.
én első randin inkább az embert szeretném megismerni, nem a politikáról beszélni, szerintem gáz, ha erről megy egy nagy része a beszédnek
persze, ha egy kicsit felhozod, azzal nincs baj
de nekem ez nem egy első randis téma
Engem ezek mind érdekelnek, bár első randin azért nem jó politizálni,mert ha nem egyeznek a nézeteitek akkor befolyásolhatják a további ismerkedést. Aztán meg nem tűnsz nekem nagyon komolynak, "mostanában utánajártál" (eddig hol voltál?),hallgatod Puzsért (én rühellem, pedig "libsi" vagyok) és "szereted kritizálni az oktatási rendszert, mert emiatt nem találtad meg a kreativitásodat", nos barátom, a kreativitás nem az amit megtalálsz az iskolában hanem az amit még ott sem vehetnek el tőled :-)
Szóval jó dolog komoly dolgokról beszélgetni, de azért nem ártana ha kicsit mélyebben elgondolkodnál az élet dolgairól mert nem minden fekete és fehér.
Tipikus baloldali, aki mindig mást okol a saját sikertelenségéért. :D
Amúgy első randin politikai nézettől függetlenül nem érdemes ilyesmiről beszélni.
Sablonok, hogy mi a másik hobbija meg célja?
Hát már pedig én meg akarom ismerni a leendő partnerem, mert olyan apróságok, mint érdeklődési kör, sok mindent elárulnak az emberről.
Rólad pár mondat után kialakult egy kép, pedig nem is mentünk mélyebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!