Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok első randin szerettek komolyabb témákról beszélgetni, mint társadalom kritika, politika?
Mostanában elég sokat művelődtem. Szoktam hallgatni Puzsér Róbertet, akinek nagyon jó meglátásai vannak és nagyon jól beszél.
Mostanában elég sokat foglalkoztat az alapjövedelem kérdés is, mivel szerintem jó lenne, ha bevezetnék, mert ezzel jobban belehetne indítani a gazdaságot, politikailag is inkább bal oldali beállítottságú vagyok. Szeretem kritizálni az oktatási rendszert, ami miatt nem találtam meg a kreativitásomat és a felső oktatásban se tudtam boldogulni. Első randin még nem beszélgettem ilyen témákról, de mivel untatnak az ilyen sablon mik a hobbijaid és mik a céljaid féle beszélgetéseket, ezért örülnék, ha vele is lehetne komolyabb témákról beszélgetni.
Szia!
Szerintem is hagyd ezeket a témákat, egyrészt mivel csak "mostanában" művelődtél igencsak áltudományos maszlagnak tűnhetnek a nézeteid egy tényleg érdeklődő szemében(azért nagyon ne ijedj meg nagyon, 1% az esély kb.) másrészt az embereket, főleg a fiatalokat sajnos abszolút nem érdekli a politika, a társadalom helyzete. Valami mainstream sorozatról, tévéműsorról valószínűleg sokkal jobban el fogtuk tudni beszélgetni.
"Alapszabály: NEM beszélünk vallásról és politikáról első randin."
De miért? Akkor legalább tudom, hogy mehet-e tovább, vagy nem. Sunshinedoll-nak igaza van, nekem sem kell náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!