Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt tanácsolják, hogy első randin adjam magam, akkor
miért vannak kerülondő témák, mint vallás, politika,
negatív élmények?
A légy önmagad, és az illem, miszerint bizonyos témáról nem beszélünk idegenekkel, illetve társaságban, nem ugyanaz.
Szomorú hogy te ilyen egyszerű dolgot nem fogsz fel...én elgondolkodnék valamilyen kisegítő szociális intézményen a helyedben.
2017. nov. 29. 17:29
Attól függ mennyire radikális a gondolkodásmódod. Ha elvakult keresztény vagy vagy erősen rasszista stb akkor nem célravezető ezeket a nézeteket a másik nyakára zúdítani.
Ettől még él hogy azzal jársz a legjobban ha nem mismásolsz el semmit mert így lehet hogy több sikertelen randi lesz (nálad szerencsére nem) de akivel sikeres az tudja mit "vállal".
2017. nov. 29. 17:31
Nem csak annak érzed, az is. Számomra nincsenek tabuk.
2017. nov. 29. 17:32
Az illem az olyan beprogramozott robotoknak való, amilyen te is vagy. :D
2017. nov. 29. 17:32
A vallás és a politika szerintem nem kerülendő téma, ha a másik fél nagyon vallásos vagy pedig valamiféle elvakult politikai fanatikus akkor annak ott úgy is reszeltek. Legalábbis, nálam kizáró ok és így nézve felesleges húzni egymás idejét.
2017. nov. 29. 17:34
Szerintem van különbség aközött hogy add önmagad, és aközött, hogy terítsd ki minden lapodat. Én amúgy nem bánom, mert fanatikus ateistával vagy fanatikus vallásossal és illetve szélső jobboldalival vagy fideszessel eleve nem jönnék össze, nekem csak kellemes ha mindez kiderül. Viszont ha közel akarsz jutni valakihez ezeket nem árt visszatartani és amikor már oda vagytok egymásért, lehet, hogy még el is nézik neked....
2017. nov. 29. 17:47
Mert a világnézeti, politikai kérdések rendkívül polarizálóak. Első randin pedig nem épp ideális, ha a két fél egymásnak esik, hogy most akkor van-e Isten, vagy nincs.
Ha nagyon extrém módon eltérnek a vélemények, az úgyis kiderül másból is. Ha valaki egy nagy keresztet hord a nyakában, az valószínűleg nem fanatikus ateista; segélyen élő, állandóan a gazdagokat szidó, őket megadóztatni kívánó leszakadt ember pedig nem valószínű, hogy a laissez-faire kapitalizmus híve lenne, stb.
2017. nov. 29. 18:19
Ha értelmesen tudsz ezekről beszélgetni és nem esel a másiknak, akkor miért ne? Elég sok első randin voltam, és amúgy is érdekelnek ezek a témák, meg szeretem meghallgatni erről mások véleményét/tapasztalatait is. Sosem volt belőle gond, sőt tök jó mélyebb beszélgetések kerekedtek :) Igen, szerintem nyugodtan beszélj arról, amihez kedved szottyan. Ha meg kiderül valakiről, hogy totál más a világnézetetek, és neked ez nem férne bele, annál jobb.
2017. nov. 29. 19:34
Engem nem zavarna. Ha valami elvakult jobbikos, nagymagyar vagy szélsőségesen liberális, esetleg ostoba kommunista szemléletű ember vagy, akkor jobb is, ha hamar kiderül. Mondjuk ha valaki túl sokat politizál, az uncsi. Legyen véleménye, de beszrnék, ha állandóan a kocsmapolitizálást kéne hallgatnom.
2017. nov. 30. 08:34
Fiú vagy? Lányokat általában kevésbé érdekli a politika, ezen nem tudsz változtatni.
2017. nov. 30. 09:49
Kapcsolódó kérdések: