Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 fiú, aki sok mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú, aki sok mindent mondott nekem. Számíthatok tőle még valamire? Vagy inkább hagyjam a francba?

Figyelt kérdés
Na szval megismerkedtünk meg minden , jó haverok lettünk , aztán rá kb 1 hétre bevallja hogy teccem neki és hogy járnék e vele ? Azt mondtam hogy nem mert akkor nem maradnánk jó barátok a szakítás után ( ami úgyis bekövetkezik egyszer ). Azt mondta hogy smároljunk és meglátom mi lesz utána.Belementem.Nem csinált semmit.. 1 ideig irogatta hogy szeret stb. Aztán ezek abbamaradtak és már mondta nekem az új csajügyeit...:S. Meg olyat írt hogy meg akar ujjazni csak engednem kéne.Most meg nem nagyon vannak csajügyei ( én legalábbis úgy tudom ).Szerintetek mire számithatok tőle ? Várjam meg amig el nem kezd kezdeményezni vagy felejtsem el ?
2008. nov. 6. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi jóra nem számithatsz! Nagyon okos döntés lenne, ha ezzel a fiúval nem mennél bele semmibe, mert ha engedsz neki, akkor csak lefektet, és odébb áll, és folytatja a "csajügyeit".
2008. nov. 7. 08:27
 2/3 Srapnel ***** válasza:
Hagyd a fenébe, zavart és kiszámíthatatlan. Egyáltalán nem vagyok prűd, még kevésbé tapasztalatlan, de aki így akar ujjazni, az nem teljesen 100-as.
2008. nov. 7. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóakkal. Egy ilyen kis fiúcskával, aki ennyire nem bír a hormonjaival nem éremes foglalkozni, ha jót akarsz magadnak. :) Szóval felejts. :)
2008. nov. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!