15 éves fiú vagyok nincsenek barátaim, akik azoknak mondhatóak nem is tartom a kapcsolatot és nincs is semmi közös bennünk. Szeptemberben kezdődik a középsuli, ahol újonc leszek, számíthatok valamire?
Nincs semmi közös bennetek?
Miért neked milyen a stílusod? Keresgél a saját ízlésednek megfelelően. Mozdulj ki, járj el buliba, koncertekre, és ismerkedj. Nem olyan nehéz dolog :) Sok sikert!
Sokkal jobb lesz a középsuli!!! Sok új ismire+barátra lelhetsz évfolyamtársak közül is:)
Ált.suliban volt sok legjobb btom, de velük egyáltalán nem tartom a kapcsoltatot! 2-3 éve nem beszéltem velük! (12.ikes leszek)
Középiskolában sokkal tartósabb barátságok jöhetnek létre, mint általánosban. Én egyetlenegy általános iskolai osztálytársammal találkozok néha-néha, a többit látni se akarom.
Viszont már 2 éve befejeztem a középsulit, és az ott szerzett néhány barátommal napi rendszerességgel beszélek, annak ellenére, hogy már főiskolára járok.
Hát nekem az ált suliból kerűltek ki a legjobb barátaim... máig tartom velük a kapcsolatot és járunk is el rendszeresen pedig azóta jó sok idő telt el (27 vagyok):)
Szerintem is légy nyitott és ne legyél egyedűl egész nyáron mert az butaság... járj el szórakozni... ismerkedni pedig tényleg nem nehéz:) sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!