Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, őszintén, ti szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén, ti szoktátok keresni (pl. egyetemen) olyan fiúnak a társaságát, aki egy kicsit sem jön be nektek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy létezik e olyan, hogy egy lány nagyon szeret egy fiú közelében lenni, minden alkalmat megragad, hogy vele lehessen, de mégsem jön be neki egy cseppet sem, ilyen van?
2018. dec. 9. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezt hívják barátságnak.
2018. dec. 9. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:

De ez nem barátság, mármint a barátság ennél sokkal mélyebb dolog.

Itt szimplán arról van szó, h gyakran keresed a társaságát, de úgy különösebben még nem vagytok jóban, hisz alig ismeritek egymást.

2018. dec. 9. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van jegyzete, akkor igen
2018. dec. 9. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, kicsit kiegészíteném. Mivel az egyetemet hoztad fel példának, szintén ilyen példákat írnék.

Ha az adott előadáson lévő emberek között ott van egy nagyon jó fiúbarátom,akkor természetesen mellé ülök, vele beszélgetek az előadás szüneteiben, együtt sétálunk akár egy darabig haza is.

És a 8 fős baráti társaságomból ugyanezt csinálja mindenki adott szituációban (a nemek megoszlanak). Nekünk ez természetes.

Másik szituáció: egy sportrendezvényen is egy olyan fiúhoz megyek oda, akit valamennyire ismerek, de csak barátok vagyunk, mert tudom, hogy elvagyunk egész végig együtt teljesen barátilag és inkább vele érzem ott jól magam, mintha bóklásznom kellene a teljesen ismeretlen emberek között. Tehát ebben az esetben is végig a közelében vagyok.

A harmadik esetben pedig jól gondolod, olyan is van hogy egy nekem tetsző fiú társaságát keresem akkor is, ha nincs ott a baráti társaságom, de ő igen, vagy ha ott is vannak, akkor is köszönni szoktam ennek a fiúnak, esetleg oda is megyek hozzá egy-két percre beszélgetni.

A konklúzió az egészből az, hogy csak ennyiből nem lehet arra következtetni, hogy tetszel-e az adott lánynak. Inkább a testbeszédét figyeld, hogyan fogalmaz, zavarba jön-e melletted, mesél-e arról, hogy épp ki tetszik neki, ilyesmi.

Ha pedig tényleg nem tudod eldöbteni, hívd el kávézni és akkor érezni fogod, hogy barátilag menne el veled vagy randiként értelmezi ő is.

21/L

2018. dec. 9. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen. De hozzáteszem nem a fiú 2 szép szeméért keresik a társaságát, hanem mert okosnak tartják, segítségre van szükségük, esetleg valami előnyt akarnak belőle kovácsolni.

Ha a srác személyisége vonzza őket az már szerencsésebb eset, de általában akkor is csak barátnak tekintik, férfiként számba sem veszik.

2018. dec. 9. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ez a barátság, vagy kezdődő barátság Kérdező.....

Nekem is volt pár fiú haverom, 1-2-t nagyon kedveltem belőlük. Mint barát, mert nem voltak a stílusom, meg egyébként is, házinyúlra nem lövünk...

Bár nem adtam soha kétértelmű jeleket (semmi célzás, érintgetés), egyikőjük mégis félreértette és randira hívott, sajnos vissza kellett utasítanom és ott megszakadt a barátság, azt sokáig sajnáltam...

30/N

2018. dec. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!