Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyetemen van egy fiú, aki vicces, kedves, jóképű, intelligens, gazdag és minden lány odavan érte, akkor azt felejtsem el?
Figyelt kérdés
Olyan szakra járok, ahol 70% lány,és én nem vagyok egy túlzottan népszerű közöttük. Nekem bejön a fent említett fiú, de nem ilyen felszínes okok miatt, mint az összes többi lánynak. Hanem én tényleg őt kedvelem,a személyisége miatt. Engem valahogy mintha nagyobb figyelemmel nézne,mint a többieket,sokat beszélgetünk,jóban vagyunk,persze ő sok más lánnyal is jóban van,de velem mintha máshogy bánna,mint a többiekkel. Szerintetek reménykedjek, vagy felejtsem el? Ti mit tennétek a helyemben?2018. nov. 6. 21:43
1/4 anonim válasza:
Adnék a barátságuknak egy lehetőséget és nyitnék felé, ha ő is felém. Nem kell végletekbe gondolkodni sem cselekedni. Nem a teljes lemondás és a holnapi szerelmi vallomás vannak csak mint opciók. Légy nyitott azt úgy is alakul. Ha nem akkor maradtok barátok. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Ha szép, csinos, kedves, mosolygós és gazdag vagy akkor simán össze jöhet, másképp felejtős.
3/4 anonim válasza:
Nem!
Egy menetre ugyanúgy jó leszel neki, mint az összes többi csaj, aki a nyomában lohol.
4/4 A kérdező kommentje:
De ő nem olyan, aki egy menetre akarná a nőket. Teljesen korrekt, rendes ember, épp ezért kedveltem meg.
2018. nov. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!