Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes, kedves, visszahúzódó lányok, titeket elriasztana ha egy igen jóképű és még gazdag is?
Ezt nem nagyképűségből írom, mert több lány meg is mondta a szemembe , hogy jóképűnek tart.
Viszont a gond az, hogy mindig olyan lányoknak jövök be, akik engem nem érdekelnek. Ilyen tipikus nagyszájú, népszerű, társaság középpontja "menő" csajoknak. Engem valahogy az ilyen lányok taszítanak.
Sokkal inkább a rendes, visszahúzódóbb lányok érdekelnek. Csak az a baj, hogy ők valahogy ezt nem hiszik el, vagy nemtom. Volt már aki megírta, h ő nem is mer velem találkozni, mert fél hogy beég előttem. Meg aki azt mondta, hogy ilyen jóképű fiúban sosem tudna megbízni.
Még a kérdésed sem tudtad helyesen megfogalmazni. Innentől számomra érdektelen vagy, lehetsz akármilyen gazdag, vagy szépfiú.
Egy csendes, rendes lány
Momentán a partneremről is elmondható,hogy jóképű és a bókjait is nehezen hiszem el.
Ha mediterrán típusú lennél, biztos kételkednék/kételkedne a kiszemelt,hogy őt/ engem akarnál/d-e,mert ha roma se vagy, végképp azt kaphatsz meg,akit kitalálsz magadnak, csak több kitartás kell,mert nem a te ideáljaidat ajnározzák agyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!