Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti vesztesnek tartatok egy olyan férfit, aki elvégzett egy büfészakot egyetemen és most minimálbérért dolgozik?
Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 18:37
1/11 anonim válasza:
Milyen szakot?
Én azt vallom, hogy a tudás érték önmagában is, szóval le biztosan nem nézném érte, de ha tényleg nagyon nem megy az elhelyezkedés, elkezdhetnél egy OKJ-t.
2/11 anonim válasza:
Szerintem attól is függ ő hogy tekint magára.
Mi gimis barátok műszaki pályán mentünk tovább, kivéve egyikünk aki tesi tanárira. Ő keres köztünk a legrosszabbul (de nagyságrendekkel), viszont nem tekint magára lúzerként (és mi sem rá), kigyúrt, szereti a munkáját, szeret tanítani és jól érzi magát. Szerintem több nővel volt, mint összesen ketten-hárman közülünk többiek.
25/F
3/11 anonim válasza:
A hozzáállásától függ. Ha meg tudja találni azt, amit szeret a munkájában és a helyzetéből ki tudja hozni a legtöbbet, akkor nem mondanám lúzernek.
4/11 anonim válasza:
Ha csóró vagy, de amúgy tökös, magabiztos, vicces, jó dumás, kezdeményező, akkor lesz csajod. Ezek olyan belső tulajdonságok, amik mágnesként vonzanak rengeteg nőt.
5/11 anonim válasza:
Több diplomás nő vagyok,a férjem szakmunkás,egy napot se adtak nekünk anno,mégis húsz éve kitartok mellette,kitartunk egymás mellett,nem ez számít..
58N
6/11 anonim válasza:
Bár nem büfészakot végeztem hanem mérnökit. A gyárban ahol biztonsági őr voltam egy ideig, a lányok a gyár legsikeresebb álompasijának tekintettek. Hogy miért? Mert a velejéig romlott tolvaj-kapitalizmusnak azt adtam amit megérdemelt a silány bérekért és mertem azt adni. Például akkor ébredtem fel az alvásból amikor a dolgozók már a fotelt is elkezdték kilopni alólam. Persze a lányoknak akkor is tetszeni szoktam ha valami idegen helyen nem tudták mi az állásom. És a gyárban azt is tudták a lányok hogy többre lennék képes, meg hogy az őseim saját virágzó birtokkal rendelkeztek az államosítások előtt. Persze mint tudjuk, mind az államosítások, mind a rendszerváltás nem a tisztességes piaci versenyről szóltak hanem mások kárára történő tisztességtelen hatalomra jutásokról. Hát így kötöttem ki abban a nagyon komoly állásban valamikor, a nagyon komoly bérrel arányos élmunkát végezve. Persze meglepett engem is hogy ez még tetszett is a lányoknak. Hát nem is tudom hogy a helyükben hogy éreztem volna. Talán úgy hogy nem biztos hogy olyan pasira masztizok akinek csak az ősei voltak milliárdosok hanem aki ma is az.
7/11 anonim válasza:
#5/5 Ön hölgy ,abból az időből származik ahol még volt jellem ,erkölcs,tiszta emberies kapcsolat . Ma ezek a túl tenyésztet kancák már teljesen más gondolkodással bírnak , nem a szeretet ,szerelem,erkölcs, vagy becsületesség számít nekik. Ha tetszik is nekik egy fiú/férfi ,de nem hozza a média a társaság által beléjük ültet ideált akkor passzolják. Senki nem mer az árral szembe menni és önmaga lenni!
8/11 anonim válasza:
Édes istenem... én csak 30 vagyok, diplomás nő, a férjem érettségizett, sose akart tovább tanulni. De dolgozik, szorgalmas, csak épp nem ez az élete, hanem mi, azaz a családja. 9 éve vagyunk együtt, a második gyerekünket várjuk épp. De ja, persze, ezek a mai nők rá se néznek a nem diplomás, nem milliomos pasikra, aha :D
9/11 anonim válasza:
Ja, a kommunizmus idején valószínűleg mindenki tökre önmaga volt, főleg, hogy nyíltan állást foglalni sem szabadott közügyekben.
10/11 anonim válasza:
Sok ilyen ismerősöm van. Nők férfiak vegyesen. De van, aki nem büfészakon végzett, mégsem dolgozik a szakmájában, mert nincsen elég önbizalma. Nem vagy vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!