Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok béna mindenben? Örök vesztesnek érzem magam, a nőkkel való kapcsolat teremtési sikertelenségeim rátesznek még egy lapáttal!
Nem vagyok jó képű, de rondának sem érzem magam (már, mert volt idő amikor igen, meg a kelleténél többször még manapság is szoktam), mégis egyetlen nőnek sem tetszem. Megszólítani még véletlenül sem akarom őket, mert ha pillantásaik lesújtóak felém, akkor felesleges. Olyan meg sajnos még nem volt, aki nem lesújtóan vagy másképpen nézett volna rám. Ezért már kerülöm az emberek pillantásait is, úgyis csak lenéznek. Miért lehet ez?
23 éves vagyok, férfi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Senki sem néz rád lesújtóan, csak te hiszed azt, hogy valamiért így kellene rád nézni. Tudod az okát miért bünteted magad? A szüleid visszafognak/tak? Gondok vannak velük? Barátokkal hogyan állsz?
Szerintem ne érdekeljen az, hogy az emberek, hogyan néznek rád, foglalkozz magaddal és a barátaiddal. Amúgy is azt írod 23 éves férfi vagy, lehetne annyi eszed nem ezekkel a dolgokkal törődsz. Beszélgess el egy szakemberrel. Majd megérteti veled, hogy nincs miért szégyenkezned.
Nem igaaaaaz,ne beszélj hülyéket,én szexelnék csúnyával is:)))Ha belül (nem a zsebében és nem is a kártyáján) meglenne benne minden.Ha meglenne akkor meg úgyis tökéletesnek látnám.Nekem szép,a többiek meg le vannak tojva:)
És nem vagyok átlagon aluli lány,mielőtt ezzel jönnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!