Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok béna mindenben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béna Vagyok kérdése:

Miért vagyok béna mindenben? Örök vesztesnek érzem magam, a nőkkel való kapcsolat teremtési sikertelenségeim rátesznek még egy lapáttal!

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó képű, de rondának sem érzem magam (már, mert volt idő amikor igen, meg a kelleténél többször még manapság is szoktam), mégis egyetlen nőnek sem tetszem. Megszólítani még véletlenül sem akarom őket, mert ha pillantásaik lesújtóak felém, akkor felesleges. Olyan meg sajnos még nem volt, aki nem lesújtóan vagy másképpen nézett volna rám. Ezért már kerülöm az emberek pillantásait is, úgyis csak lenéznek. Miért lehet ez?

23 éves vagyok, férfi.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 21. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán félreérted a pillantásokat. Mégis miért néznének rád lesújtóan? Hiszen nem is ismernek.
2012. márc. 21. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Túl sok ilyen helyzetet éltél már meg és minden önbizalmad elszállt. Biztos van olyan lány, aki nem így nézne rád. Egy kis önbizalom kéne csak.
2012. márc. 21. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy te eleve bénának gondolod magad.Pedig nem vagy az csak bebeszéled.
2012. márc. 21. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Senki sem néz rád lesújtóan, csak te hiszed azt, hogy valamiért így kellene rád nézni. Tudod az okát miért bünteted magad? A szüleid visszafognak/tak? Gondok vannak velük? Barátokkal hogyan állsz?

Szerintem ne érdekeljen az, hogy az emberek, hogyan néznek rád, foglalkozz magaddal és a barátaiddal. Amúgy is azt írod 23 éves férfi vagy, lehetne annyi eszed nem ezekkel a dolgokkal törődsz. Beszélgess el egy szakemberrel. Majd megérteti veled, hogy nincs miért szégyenkezned.

2012. márc. 21. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hiaba nem vagy csúnya, a lanyok csak a szép pasival hajlandóak szexelni, vagyis csúnyán egyedül maradhatsz.
2012. márc. 21. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
A fő gond az, hogy a NOK 90 százaléka nem küld semmilyen jelent sem egy pasi fele. Én mar jártam úgy, hogy mosolygott ram és odamentem, és csúnyán a lelkembe lepett, hogy neki van pasija és kopjak le. Akkor mit tehetnék? Ja és rajtam is átneznek, de nem vagyok csúnya.
2012. márc. 21. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nos, azt még elfelejtettem leírni, hogy barátnőm még sosem volt, így az ezzel járó tapasztalat is kimaradt.Sosem csókolóztam, nem tudom milyen egy nő érintése. Barátaim nincsenek, akiket annak hittem folyamatosan kihasználtak, így teljes mértékben eltávolodtam tőlük.
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igaaaaaz,ne beszélj hülyéket,én szexelnék csúnyával is:)))Ha belül (nem a zsebében és nem is a kártyáján) meglenne benne minden.Ha meglenne akkor meg úgyis tökéletesnek látnám.Nekem szép,a többiek meg le vannak tojva:)

És nem vagyok átlagon aluli lány,mielőtt ezzel jönnél.

9/9 anonim ***** válasza:
bocsánat,ezt maa 18:53nek szántam
2012. márc. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!