Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön a randi után? (hosszú)
Van egy srác, aki egy társkeresőn írt rám. Hétfő óta beszélgettünk, ő kedden megkérdezte, hogy majd benne lennék e egy találkozóban.. Akkor azt írtam neki, hogy majd igen, persze!
Csütörtökön beszélgettünk, és felhoztam neki a témát, és tegnap meg is volt a tali. Nagyon jó fej volt, aranyos, udvarias, minden ami manapság hiányzik a pasikból!
Megvárta velem a buszt is.. :D Neki is, és nekem is ez lenne az első kapcsolatunk!
A tali előtt mindig ő írt rám, ő kezdeményezte a beszélgetést. Most nekem kell ráírnom, hogy jól éreztem magamat? Szerintem ő is szeretne többet, azokból, amiket mondott!
Vélemények?? köszi előre is! 16L, 20F
Első kapcsolatot társkeresőről? O.o Na mindegy ez nekem fura.
Amúgy igen, írhatsz neki nyugodtan, ha bejöttök egymásnak, hogy jól érezted magad, és örülsz, hogy megismerhetted. Ez nem tolakodó, de mégis egy jelzés a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!