Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért kötik a pasi külsejéhez azt, hogy kivel kedvesek, barátságosak, viccesek, humorosak például munkahelyi közösségben vagy suliban/ egyetemen?
A szellemi erettseg hianya. Kvazi, a kulso mulando jegyek, fontosabbak mint a benso “orok” mivoltja.
Manapsag lett divat a kulsot nezni. Vagy inkabb, alap a kulso, a benso elhanyagolhato.
Es akkor...jon nagy mellu, kerek popsis Lujza, osszejon jokepu, izmos Jánossal. Szuletik egy gyerek. Jojepu Janosnak nem eleg egy no. De jocsaj Lujza szereti jokepu Janost. Janoskank elmgy dugni, Lujza megunja, szetmennek. Es van egy apa nelkuli gyerek. Mert total biztos, hogy jokepunk nem ba**z el az idot a gyerekre, inkabb szo szerint ba**a az idot.
Es mi jon ki ebbol?
A kulso vagy a benso a fontosabb? A kulso jegyek vagy a benso jegyek figyelesebol alakul ki jobb, elhetobb, bensosegesebb, bizadalmasabb barati/tarsas/parkapcsolati kapcsolat. Hat oersze, hogy a benso. De az ember nagy ivbe tesz a bensore. Igy a kulsot nezik...aztan csidalkoznak, hogy otthagyjak oket. Nok es ferfiak is egyarant.
# 6
En nem azt irtam, hogy nem fontos a kulso!!!
Azt irtam, hogy a hatterbe szorult benso ertekek. Szoval mar a benso nem is annyira lenyeg, inkabb a kulso van a porodnon.
Ha meg kedves vagyok idegen férfiakkal, azt jelnek veszik hogy szabad az út a hálószobába. Amikor elmondod hogy csak kedves voltál vele de nem akarsz semmit, akkor ribi vagy, hogy megvezetted.
Nyilván nem mindenki ilyen, de ahogy te általánosítasz, a másik fél simán általánosíthatna így.
Nincs erre univerzális megoldás. Én távolságtartóan vagyok kedves, ezt kevesen értik félre, de azért előfordult már. Idegen férfiakra meg hadd ne kelljen már vigyorogni, nem gépek vagyunk, majd mosolygunk amikor jól esik meg amikor jókedvünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!