Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért kötik a pasi külsejéhez azt, hogy kivel kedvesek, barátságosak, viccesek, humorosak például munkahelyi közösségben vagy suliban/ egyetemen?
"A mai lanyok..."
Mindig is s jo pasik voltak a figyelem kozpontjaban, mint ahogy a fetfiak sem a ronda nok tarsasagat keresik.
10 és 14
És akkor mi van ha neked pont pasid van és a jóképű pasi veszi közeledésnek a kedvességed aki pont szingli éppen? Az nem zavar annyira? Vagy szép emberek között elfogadott a hűtlenség?
Itt nem csak olyan helyzetről van szó amikor szingli mindenenik fél. Hanem olyanról is amikor egyik sem. Puszta emberség, barátságosság. Nem biztos hogy egy eset miatt mindenkivel így kellene viselkednetek?
Nem biztos, hogy egy eset miatt le kell írnod az összes nőt, nem?
Kapcsolatban vagyok, alap kedvességgel állok az emberekhez, nem flörtölök stb senkivel. Nyilván ha egy jóképű férfi közeledne (ez velem még sosem történt meg, nem vagyok szép) őt is visszautasítanám, mert szerelmes vagyok a páromba.
Vagy szerinted mindenki hűtlen? Ugye akkor a férfiak is hűtlenek szerinted, ha egy szép nő illeti magát nekik?
"És akkor mi van ha neked pont pasid van és a jóképű pasi veszi közeledésnek a kedvességed aki pont szingli éppen? Az nem zavar annyira? Vagy szép emberek között elfogadott a hűtlenség?"
Ha pont pasim van és bárki (akár jó pasi, akár nem, akár szingli, akár nem) közeledésnek veszi a kedvességem, akkor is ugyanannyira zavar a dolog és ugyanúgy elutasítom. Nálam nem elfogadott a hűtlenség, ha pasim van, akkor nem véletlenül vagyok vele, nem jövök össze senkivel "jó lesz ez is, ameddig nincs jobb" alapon. Kedves kérdező, veled nem azért nem kedvesek, barátságosak és cukcsimukcsik a nők, mert nem vagy jópasi meg izmos, meg gazdag, hanem azért, mert egy ismeretlenül is ítélkező, kötekedő, személyeskedő ember vagy. Látod, most én sem voltam kedves, pedig nem is tudom, hogy hogy nézel ki.
19
De tudod mert leírtam neked.
Egyébként a rossz személyisége az rossz külsejű pasiknak általában a fogadtatásuk miatt alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!