Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek gáz, ha egy pasi kívülről fújja a kedvenc videójáték sorozatának a világát?
A világ hátterért, történelmét, a fontosabb karaktereket, frakciókat, vállalatokat, várisokat...
Még a játékhoz kapcsolódó dizájn dokumentumokat is elolvasta.
Egyébként a Fallout szériáról van szó.
Szabadidejében gyakran olvasgatja a franchise wiki oldalát, mintha csak egy könyv lenne.
Egész pontosan ezt az oldalt
Számotokra ez nagyon ciki?
Miert lenne ciki?
A fallout amugy is tokjo, szeretem ezeket a posztapokaliptikus dolgokat. Meg a zeneje olyan jo, mar tervezgettem egyszer hogy az i dont want to set the world on fire-re lassuzgatok a pasimmal:)) akar gazalarcban xD
Basszus, én szó szerint idézem neked a Harry Potter-t (könyvet) magyarul és angolul.
Egyáltalán nem ciki.
Bocsi, de van pár elírás/hiba:
Városokat*
Az oldalt szó után pedig lemaradt a kettőspont.*
A válaszokat mindenkinek köszönöm, jó látni, hogy másoknak is vannak olyan prodoktumok, melyek iránt rajonganak. :)
Egyébként nem játszom sokat, nincs elegendő szabadidőm, éa más hobbijaim/időtöltéseim is vannak. Azonban, ha játszani nem is játszom, a neten steretek a témában olvasgatni, videókat nézni (Ha valakit érdekel a Fallout, keressen rá Oxhorn YT csatornájára, a témában ő a legjobb, remek narrátor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!