Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír nekem és nem hív a pasi akivel randiztam. Kicsit bunkó voltam vele lehet hogy azért? Szerintetek most mit tegyek?
Randiztam egy pasival már a 2.randi volt de most valahogy nem ír nekem azóta. Eddig mindig írkált.
Nem volt jó kedvem amikor randiztunk.
Írj neki. Igen, azért nem keres, mert bunkó voltál vele. Talán még menthető a dolog, ha ráírsz és "bocsánat, ha esetleg bunkó voltam, csak rossz napom volt stb."
De most komolyan, ti mit vártok ilyenkor??
Flegmáztok ok nélkül, aztán megy a hiszti, hogy nem keres...
Szerinted nem gondolhatja joggal, hogy csak illemből mentél el vele második randira, de a hátad közepére sem kívántad az egészet?
Mert, ha nem beszéltetek arról, hogy éppen mi bajod akkor ez könnyen lehet. Amúgy leesne a gyűrű az ujjadról, ha írnál neki, elnézést kérnél tőle, hogy olyan mogorva voltál és megkérdeznéd tervezett-e valami programot hétvégére?
Igen tudom, nemhogy a gyűrű esne az ujjadról, hanem a csuklód az alkarodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!