Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjem első randin, ha a srác, akivel randizom túl jó pasi, én meg még sosem randiztam normálisan?
Tudom, ne görcsöljek rá, de mégis bennem van az, hogy ez nem egy sima találka, ráadásul elég helyes a srác és tudom, hogy sok lánynak tetszik. Eddig mindig úgy jöttem össze valakivel, hogy már előtte barátok voltunk, ezért tulajdonképpen sosem randiztam még. Elég mások vagyunk, más témák érdekelnek. Fogalmam sincs, hogy mivel legyek vonzó, sajnos mikor zavarban vagyok, teljesen elmegy az önbizalmam és nem tudom önmagamat adni.
18/L
Írhatsz privit, ha gondolod, nekem októberben volt az első :DD hasonló korú vagyok. Most lesz amúgy a 3. :)
Igenis gondolkozz, úgy hogy csak egy sima találka! Ültesd azt a fejedbe!! Ez fontos, nagyon sokat számít. Nem izgulsz, természetes leszel stb.. És gondold azt, hogy teljesen független vagy mindentől sulitól, meg az eddigi környezetedtől stb.. Ha esetleg suliban úgy érzed pl. hogy kicsit elnyomnak, vagy akármi, ne érdekeljen, mert ez egy teljesen tiszta lap, ő nem tud rólad semmit, úgyhogy állj hozzá úgy, hogy gondolld azt, hogy sok az önbizalmad, képzeld el, hogy igen is van, és akkor lesz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!