Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor már anyagias egy lány/nő ha úgy gondolja, hogy az első randit a pasi állja?
Igazából mitől anyagias egy nő ha még csak az ismerkedési fázisban van egy kapcsolat?
28/n
Vannak olyan pasik akik már azt anyagiasnak mondják aki az első pár randin nem fizet. Na ezeket a pasikat érdemes kerülni mert azt sem tudják h mi az illem és rohadt önzőek.
Igazából az a nő anyagias akinek alap elvárás h a pasinak háza, kocsija, jól fizető munkája legyen és mindent amit akar megvegyen neki.
A randikat a férfinak kell állni!
Nem úr aki nem herdál!
nem sőt, úgy illik hogy a pasi állja az 1. pár randit.
aki nem ilyen, az smucig, az nem is szerelmes igazán, ha sajnál egy kávét vagy egy péksütit attól, akit elvileg a párjának akar.
nekem ilyen nem kellene hosszú távra
ja és a pasiknak sem muszáj "pénzes" randit csinálni.
nem csak az "igyunk meg valamit, üljünk be valahová" - látezik.
ha azt mondja a pasi hogy " legyen egy piknik a természetben" - arra automatikusan süt valamit a lány vagy hoz szendvicset, a srác meg mondjuk egy üveg teát és egy fillérjébe nem került.
de hát akiben ennyi kreativitás sincs és/vagy sznoboskodik hogy csak a legdrágább helyre hajlandó menni, az akkor perkáljon is... mondjuk uncsi pasi nem kell hosszútávra, tehát valahogy jogosan sértődnek meg hogy költenek azt semmi... de ez van. változzanak meg akkor és kész :D
„ Na ezeket a pasikat érdemes kerülni mert azt sem tudják h mi az illem és rohadt önzőek.”
Miért tesztek folyton egyenlőség jelet a pénz és az illem közé? Illik lesegíteni a nő kabátját, vagy előreengedni.
„Igazából az a nő anyagias akinek alap elvárás h a pasinak háza, kocsija, jól fizető munkája legyen és mindent amit akar megvegyen neki.”
Miért, a kizárólag a férfi fizessen mindent nem tartozik ebbe a kategóriába?
„aki nem ilyen, az smucig, az nem is szerelmes igazán, ha sajnál egy kávét vagy egy péksütit attól, akit elvileg a párjának akar.”
Az első néhány randi nem is szerelmes egyik fél sem, max vonzódnak egymáshoz. Nem a péksüti és a kávé a lényeg, mert az tényleg senkit sem vág a földhöz, de a csajok később is elvárják, hogy kizárólag a férfi állja az egészet és akkor már mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Ennyi erővel a csaj is állhatná a sajátját nem?
„ha azt mondja a pasi hogy " legyen egy piknik a természetben" - arra automatikusan süt valamit a lány vagy hoz szendvicset, a srác meg mondjuk egy üveg teát és egy fillérjébe nem került.”
Na igen. A mai lányok és a sütés.
A randi célja, hogy két ember megismerje egymást, tehát egyik fél sem felsőbbrendű a másiknál. Ez az egész olyan, mintha a nő nagy kegyesen lealacsonyodna a férfihoz, aki költ rá és így kap némi figyelmet.
Egy okos férfi már az elején közli, hogy bizony külön számla van.
Na kérdező. Az ilyenekről beszéltem mint a "kedves" 5ös.
Az igenis úgy ILLIK h az első pár randin a pasi fizet. NEM MINDÍG. Ha már kapcsolat van ott nem muszáj de míg udvarol addig illik. Az én párom még meg is haragudott volna ha csak eszembe jut h én fizessek bármit az első randikon. Ma már mindent együtt fizetünk v felváltva. De ezt egy ilyen nyomorult zsugori pöt.s úgy sem fogja fel. Jah és a mai nők meg a sütés szövegre. Lehet még anyukádnál is jobban tudok sütni főzni. Köszöntem
Jah még annyit h 1 olyan pasival aki így áll hozzá ahogy leírtad (nézhet ki akárhogy) elhajtom a ge.ibe. És nem azért mert anyagias vagyok (akkor nem fizetnénk felesbe a párommal semmit) hanem mert az ilyen egy bunkó, zsugori kretén
Nem ettől anyagias egy nő. Első randin én is természetesnek veszem, hogy én állom a költségeket, elvégre én hívtam meg, vagy mi a tök :)
Akkor anyagias a nő, ha pl. szóba se áll a pasival, ha nem lógnak ki Deák Ferkók a zsebéből kötegekben, és fekete BMW-vel jár, meg nem drága flancos étterembe viszi a csajt. Ha már a negyedik-ötödik randin is minden a pasi áll, a csaj meg semmire nem hajlandó cserében, akkor anyagias luvnya. És sajnos a 90% ilyen.
„Az igenis úgy ILLIK h az első pár randin a pasi fizet.”
Mindig ez az illik, illik, de normálisan megindokolni továbbra sem tudja senki. Talán a 19. századig így volt, amikor a nők nem dolgoztak és nem volt semmijük, de ma már más a helyzet.
„Ha már kapcsolat van ott nem muszáj de míg udvarol addig illik.”
Milyen jó, hogy akkor már nem kell.
„Az én párom még meg is haragudott volna ha csak eszembe jut h én fizessek bármit az első randikon.”
„Lehet még anyukádnál is jobban tudok sütni főzni. Köszöntem”
Lehet, de nem valószínű. A mirelit burgonya, forró olajba történő beb.szása nem számít sütésnek.
„Jah még annyit h 1 olyan pasival aki így áll hozzá ahogy leírtad (nézhet ki akárhogy) elhajtom a ge.ibe. És nem azért mert anyagias vagyok (akkor nem fizetnénk felesbe a párommal semmit) hanem mert az ilyen egy bunkó, zsugori kretén”
Nem azért, hanem mert akkor sérülne a kicsi egód és ezt nem tudod megemészteni. Így viszont élvezed, hogy a pasi körülugrál, kvázi megalázkodik előtted, mert csak így vagy hajlandó szóba állni vele.
És a te szemszögedből mikor ér véget az udvarlás és mikor kezdőik a kapcsolat, amikor már hajlandó vagy te is a zsebedbe nyúlni, bár gondolom te is – mint sok más nő – ezt lerendezi annyival, hogy szétteszi a lábát és azt hiszi, hogy részéről le van tudva.
„Első randin én is természetesnek veszem, hogy én állom a költségeket, elvégre én hívtam meg, vagy mi a tök :)”
Ez nem jelent semmit, mivel a csajok akkor sem hívnák el a férfiak, ha az életük függne tőle. Továbbra is tartom azt, hogyha vonzódik hozzám, akkor nem várja el, hogy mindent én perkáljak. Ha meg nem vonzódik hozzám, el se jött volna.
„ Ha már a negyedik-ötödik randin is minden a pasi áll, a csaj meg semmire nem hajlandó cserében, akkor anyagias luvnya. És sajnos a 90% ilyen.”
Na igen, a jóhoz könnyű hozzászokni. Ilyenkor jön a hiszti, hogy a pasi egy zsugori gyökér és biztos nem is szereti, miközben már az ötödik randin nem tetszik nekik, ha ingyenes, vagy olcsó progikat szervezel. Ezt kiküszöbölendő, az elején ki kell jelenteni, hogy nem fizetsz helyette semmit.
Nem akarsz elmenni a fas.zomba? Elmagyarázzam h miért illem?? Mert TE vagy a pasi. TE hívod randira a nőt. TE udvarolsz neki. Azért.
A vőlegényemre meg jobb ha nem ugatsz be mert 100szor különb ember mint te. Már miért lenne valaki attól puhapöts h nem ilyen zsugori kis g.ci mint te meg csak az a rohadt pénz számít neked. Szerettél te már egyáltalán valaha bárkit a pénzeden kívül? Kétlem
Mirelitkrumpli? Hhahaha jó vicc. Cukrász vagyok és egy séf tanított főzni. Több ország konyháját is ismerem a magyaron kívül.
Nekem onnantól kezdődik a kapcsolat h már nem csak heti 1szer találkozunk. És nem nem rendezem le annyval h szétteszem a lábam.
De minek is magyarázok én egy ilyen bunkó paraszt hímsoviniszta fa.sznak?? Csak felmérgelem magamat. Hála istennek h nem csak ilyen parszt férfiak vannak. Menj bújj anyucihoz gyorsan. Más nőnek úgy sem kellessz és nem is fogasz ilyen hozzá állással
Jah és én már hívtam el randira pasit és akartam fizetni de nem ebóngedte mert volt benne férfiúi önbecsülés meg tartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!