Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha az első randin megengedi a lány a csókot?
semmi.azt jelenti,hogy tetszek neki.
19F
Köszi a válaszokat.:)
Igazából nem akarom azt se, hogy könnyen kaphatónak gondoljon, de azt se, hogy azt higgye nem érdekel...:D Az örök dilemma.:)
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha az első randin elcsattan egy csók!
A bizalom első jelei!
28F
Hát, a mostani barátnőmet, már évek óta ismerem és mikor elkezdetünk összejönni, akkor természetes volt, hogy megcsókolom első randin.
Viszont, ha egy ismeretlen lánnyal kezdek el randizni, akkor inkább a 2-3 randin szoktam. De szerintem szituáció függő is.
25F
én eddig mindig a második randin engedtem meg (3 alkalom volt az életemben, hogy volt második randi). nem tudom miért a második, de nekem úgy esett jól. aludni akartam a randira egyet, vagy nem is tudom.
de az sem baj, ha az elsőn megtörténik. kinek mi fér bele. van, aki az első fél órában a szexig jut. akkor arra mit mondjak, ha a csók a gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!