Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen vannak egyáltalán komoly szándékkal rendelkező férfiak?
Igen, de ők tovább állnak, amint elvégezték az épületen a munkát.
32/f
#1: 😂😂😂
Igen kérdező, az udvaros bácsi rendkívüli precizitással sepreget, karbantart.
Ne röhögjé' hármas. Igen is komoly szándék kell átütni egy közfalat, vezetni az áramot vagy elhárítani egy dugulás. Anélkül ezeket nem lehet. :D
32/f
5-öske elég szánalmas:
Miből gondoljátok, hogy az lesz jó mérnök aki jól néz ki?
Tudjátok, rossz külsejű ember is lehet okos, szorgalmas.
Én pont oda, a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő mérnökképző intézetbe járok. Nem pontosan értem, hogy miből gondolod, hogy egy satnya megjelenésű fiú nem tud autót, meg hidat tervezni. Megnyugtatlak, hogy egyrészt ennek ahhoz semmi köze (mondjuk egy közgazdásznál, aki üzletember lesz, megértem, hogy fontos a jó kiállás, de hogy itt miért is lenne feltétlenül szükséges, nem értem), másrészről pedig egyáltalán nem ilyen mindenki, és általánosan legkésőbb végzés környékére ezen a téren is kikupálódnak.
Egyébként a kérdésre válaszolva, vannak, persze, miért ne lennének? Lényegileg nincs olyan ismerősöm, aki ne hosszú távra keresne/keresett volna párt. Nyilván olyan is van, de én meg olyat nem tudnék most mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!