Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy feminista nőnek kisebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feminista nőnek kisebbek az elvárásai férfiak terén?

Figyelt kérdés

Úgy értem egy feminista nő egyenjogúságot vagy női felsőbbrendűséget hirdet.Ilyen alapon talán nem várja el,hogy egy férfi jól keressen,diplomás legyen,magas,erős stb legyen,mert erre ő maga is képes,nem a férfitől várná ezt.Vagy talán még élvezné is,hogy “jobb” a férfinél.

De ez csak az én elképzelésem.Mert egy vesztes vagyok.Talán több esélyem lenne,ha alárendelődnék egy feminista nőnek

2018. nov. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy egy pszichológus kiölné belőlem a kisgyerekkorom óta meglévő perverzióimat?
2018. nov. 24. 18:52
 42/45 anonim ***** válasza:

1. "Persze, mert magától fel tudna emelni egy nő egy ágyat, szekrénysort..stb."

Köszi, én egyszer már összeszereltem egy lakásnyi bútort egyedül három nap alatt (ágy, asztal, szekrény, minden ami kell) mert bútorozatlanul béreltem lakást, hét végén költöztem és nem volt senki a környezetemben akit megkértem volna. Nyilván a tömörfa franciaágy meg a plafonig érő szekrénysor nem menne, de az a férfiak 95%-ának sem.

2. A feminista nő nem hirdet felsőbbrendűséget. Azok akik igen, eszmeileg el vannak tévelyedve.

3. A feminista nő szintén nem azonos a dominával. Vannak domina/domináns hajlamú nők, de dem minden domina feminista, és nem minden feminista domina. Ha neked domina kell, azt keress.

4. Személyes álláspont következik, nem vetítendő ki minden feministára: azt valóban nem várom el hogy magas legyen és erős a partnerem és szekrénysorokat emelgessen. Viszont a jó keresetet meg a diplomát (vagy erre való törekvést) igen, pont azért mert én is képes vagyok rá, és szeretném ha a párom egyenlő partnerem lenne mindenben. Az nekem se jó ha nem tudom tisztelni a páromat, ha gyengének vagy vesztesnek tartanám, mert számomra a kölcsönös tisztelet a nulladik lépés egy kapcsolatban.

2018. nov. 24. 22:25
 43/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, én feminista vagyok, de életemben nem ütöttem még meg senkit és nem is tervezem. El vagy te tévedve. Intelligencia és egyéb belső tulajdonságok terén meg nem hiszem, hogy hoznád az elvárásokat.
2018. nov. 26. 20:45
 44/45 A kérdező kommentje:

Utolsó,képzeld van 2 nyelvvizsgám és egyetemre járok.

Mégis mi alapon mondod hogy nem vagyok intelligens?

2018. nov. 26. 21:22
 45/45 anonim ***** válasza:
Hát ha neked annyi a párkapcsolati célod, hogy olyan nőt találj aki megver, az érzelmi intelligenciád nem sok. Mivel fogalmad sincs a feminizmusról, annak ellenére, hogy tanult ember vagy, az értelmi sem lehet kimagasló. Jó, tudom, ez nem IQ szint kérdése, hanem tájékozottságé.
2018. nov. 27. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!