Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feminista nőnek kisebbek az elvárásai férfiak terén?
Úgy értem egy feminista nő egyenjogúságot vagy női felsőbbrendűséget hirdet.Ilyen alapon talán nem várja el,hogy egy férfi jól keressen,diplomás legyen,magas,erős stb legyen,mert erre ő maga is képes,nem a férfitől várná ezt.Vagy talán még élvezné is,hogy “jobb” a férfinél.
De ez csak az én elképzelésem.Mert egy vesztes vagyok.Talán több esélyem lenne,ha alárendelődnék egy feminista nőnek
ilyen ragályos betegséget felejtsd el. egy feminista nő egy lassan ható idegméreg a testednek, meg amúgy is...
csak a saját klónozott énjükkel illenek össze egyetlen férfival sem..
igen,azt tapasztaltam,hogy a lányok verni szokták a fiúkat.Rendszeresen látok ilyen szituációkat pl.fent a buszon,buszmegállóban vagy a Balaton parton,hogy egy csaj fejbecsapkodja a fiút vagy épp a vízbe löki bele.
Én is akarok egy ilyen lányt,aki üt engem
Végülis igen,elég szeretet hiányos vagyok.
Olyan lányt akarok aki bántana fizikálisan.
Egyszer beszélgettem itt egy szadista,vér fétises nővel,aki össze akart harapni,ki akart kötözni és a véremből akart inni.
Na egy ilyen nő tökéletes lenne nekem.Csak sajnos letiltották az oldalról.
Bocs,nem tehetek róla.
Egyébként sok ilyen szadista nő van,Ezen az oldalon már 2 vér fétises és 3 kannibál lánnyal ismerkedtem meg.
#20/21 Nem tudom, balos "feminista" férfiakkal való tapasztalatom kb annyi, hogy először megörülök, hogy léteznek, aztán amikor tényleg beszélgetünk, kiderül, hogy nekik az a feminizmus, hogy 100%ban dekriminalizálnák a prostitúció minden formáját,hiszen "nem szabad elítélni a szexmunkás nőket" néha kiírnak egy tweetet vagy facebook posztot arról, hogy nem szabad elítélni, ha a nők egy éjszakás kalandokat is bevállalnak, vagy éppen támogatják, a beteg, ártalmas fétiseket "szexuális szabadság" címszóval, és vallják hogy azok a férfiak, akik nőnek érzik magukat bemehessenek női öltözőkbe/wckbe/menedékhelyekre, stb. Innentől meg úgy vagyok vele, hogy "oh oké, akkor nem "feminista" feminista vagy, hanem kb ugyan az mint a jobbos férfiak, csak megtanultad máshogy kifejezni magad."
De őszintén szeretném, hogy valaki cáfoljon meg... Tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!