Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy feminista nőnek kisebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feminista nőnek kisebbek az elvárásai férfiak terén?

Figyelt kérdés

Úgy értem egy feminista nő egyenjogúságot vagy női felsőbbrendűséget hirdet.Ilyen alapon talán nem várja el,hogy egy férfi jól keressen,diplomás legyen,magas,erős stb legyen,mert erre ő maga is képes,nem a férfitől várná ezt.Vagy talán még élvezné is,hogy “jobb” a férfinél.

De ez csak az én elképzelésem.Mert egy vesztes vagyok.Talán több esélyem lenne,ha alárendelődnék egy feminista nőnek

2018. nov. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon el vagy tevedve kerdezo.

A feminista no nem alarendelt ferfit akar, hanem akivel kiegeszotik egymast, partnere, ala vagy fole rendeltseg nelkul.

2018. nov. 23. 16:47
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ilyen irányítás mániás alfaszuka nőkre gondolsz, esetleg náluk lehet esélyed, de akkor csomót kell nyelni.

Ha valaki egyenjogú partnert szeretne, akkor nem fog összejönni egy olyan csávóval, aki sokkal kevésbé intelligens, vagy sokkal kevésbé talpraesett, stb.

2018. nov. 23. 17:10
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Hibás a logika. Eltartás terén lehet, hogy nincsen elvárása, hiszen saját magáról képes gondoskodni, de abban igenis van elvárás, hogy egy férfi legyen önálló, megbízható, jó partner. És ami a legnehezebb: hogy a férdi ne legyen hímsoviniszta. Persze a legtöbb férfit ha megkérdezed, váltig állítani fogja, hogy ő ugyan nem az. De közben meg a feleség főzzön, mert ő nem tud. A legtöbb férfiben annyira mélyen bele vannak gyökerezve a hímsoviniszta vonások, hogy észre sem veszik. Éppen ezért nagyon nehéz feministaként (és itt most nem feminácira gondolok, hanem a normális felfogású nőkre) olyan férfit találni, aki mélyen legbelül is megfelelő ember.
2018. nov. 23. 17:28
 14/45 The pale emperor ***** válasza:

Azért az ősember válasza odab$sz :D

Ez aztán a kettős mérce barátom :D

2018. nov. 23. 17:29
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

"A feminista aktivisták,nem a legszebb női példányokból kerülnek ki."

Ehhez képest Emily Ratajkowskit is elvitték a rendőrök, amiért tüntetett Kavanaugh hivatalba helyezése ellen.

2018. nov. 23. 17:43
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont több. Legalábbis mikor meséli a barátnőm, hogy fáradtan hazaesik, a férje meg már rég otthon, és morog, mert éhes, akkor arra gondolok, hogy ilyen férfihez nem mentem volna hozzá.

Annak meg, hogy valaki inkább alá vagy fölérendelt egy kapcsolatban, semmi köze ahhoz, hogy az illető nő vagy férfi, feminista vagy konzervatív. Ha valaki meg akarja érteni, nem olyan nehéz. Egyenlő ember vagyok a férfivel. Ez nem jelenti azt, hogy nem bújok úgy, mint egy kiscica. Csak olyanhoz nem, aki nem embernek tart, csak csajszikának.

2018. nov. 23. 18:16
 17/45 anonim ***** válasza:
91%
"Persze, mert magától fel tudna emelni egy nő egy ágyat, szekrénysort..stb." - Azért erre a férfiak többsége sem képes egyedül úgy, hogy ne kapjanak sérvet...
2018. nov. 23. 18:46
 18/45 anonim ***** válasza:
63%
Egy feminista nő azt szeretné ha a férfijelölt kb felfogná a feminizmus lényegét, de ilyen férfiből nulla (0) darab van jelenleg Magyarországon, szóval nem tudom, hogy ez túl kis, vagy túl nagy elvárásnak számít.
2018. nov. 23. 19:16
 19/45 anonim ***** válasza:

"de ilyen férfiből nulla (0) darab van jelenleg Magyarországon"

Mondjuk ez azért nem igaz, ott van pl. TGM. Vagy Hadas Miklós. És ők nem is annyira fiatalok már.

2018. nov. 23. 20:21
 20/45 anonim ***** válasza:
83%

ELTÉ-re járok, itt majdhogynem az összes férfi/fiú ilyen. :D

2018. nov. 23. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!