Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feminista nőnek kisebbek az elvárásai férfiak terén?
Úgy értem egy feminista nő egyenjogúságot vagy női felsőbbrendűséget hirdet.Ilyen alapon talán nem várja el,hogy egy férfi jól keressen,diplomás legyen,magas,erős stb legyen,mert erre ő maga is képes,nem a férfitől várná ezt.Vagy talán még élvezné is,hogy “jobb” a férfinél.
De ez csak az én elképzelésem.Mert egy vesztes vagyok.Talán több esélyem lenne,ha alárendelődnék egy feminista nőnek
Nagyon el vagy tevedve kerdezo.
A feminista no nem alarendelt ferfit akar, hanem akivel kiegeszotik egymast, partnere, ala vagy fole rendeltseg nelkul.
Ha az ilyen irányítás mániás alfaszuka nőkre gondolsz, esetleg náluk lehet esélyed, de akkor csomót kell nyelni.
Ha valaki egyenjogú partnert szeretne, akkor nem fog összejönni egy olyan csávóval, aki sokkal kevésbé intelligens, vagy sokkal kevésbé talpraesett, stb.
Azért az ősember válasza odab$sz :D
Ez aztán a kettős mérce barátom :D
"A feminista aktivisták,nem a legszebb női példányokból kerülnek ki."
Ehhez képest Emily Ratajkowskit is elvitték a rendőrök, amiért tüntetett Kavanaugh hivatalba helyezése ellen.
Szerintem pont több. Legalábbis mikor meséli a barátnőm, hogy fáradtan hazaesik, a férje meg már rég otthon, és morog, mert éhes, akkor arra gondolok, hogy ilyen férfihez nem mentem volna hozzá.
Annak meg, hogy valaki inkább alá vagy fölérendelt egy kapcsolatban, semmi köze ahhoz, hogy az illető nő vagy férfi, feminista vagy konzervatív. Ha valaki meg akarja érteni, nem olyan nehéz. Egyenlő ember vagyok a férfivel. Ez nem jelenti azt, hogy nem bújok úgy, mint egy kiscica. Csak olyanhoz nem, aki nem embernek tart, csak csajszikának.
"de ilyen férfiből nulla (0) darab van jelenleg Magyarországon"
Mondjuk ez azért nem igaz, ott van pl. TGM. Vagy Hadas Miklós. És ők nem is annyira fiatalok már.
ELTÉ-re járok, itt majdhogynem az összes férfi/fiú ilyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!