Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy feminista nőnek kisebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feminista nőnek kisebbek az elvárásai férfiak terén?

Figyelt kérdés

Úgy értem egy feminista nő egyenjogúságot vagy női felsőbbrendűséget hirdet.Ilyen alapon talán nem várja el,hogy egy férfi jól keressen,diplomás legyen,magas,erős stb legyen,mert erre ő maga is képes,nem a férfitől várná ezt.Vagy talán még élvezné is,hogy “jobb” a férfinél.

De ez csak az én elképzelésem.Mert egy vesztes vagyok.Talán több esélyem lenne,ha alárendelődnék egy feminista nőnek

2018. nov. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Baromság, már az első mondat. Egy feminista nő egyenjogúságot "hirdet", nem felsőbbrendűséget. Természetesen ennek semmi köze az elvárásokhoz a magánéletben. Egy feminista nő azt várja el, hogy a munkahelyén ugyanannyi fizut kapjon mint egy ugyanolyan beosztásban dolgozó, ugyanolyan jól dolgozó férfi kolléga.

A magánéletben meg azzal járok aki tetszik, nem??

Ha akit szeretek erős, akkor erős, ha "gyenge" akkor gyenge, részletkérdés, megoldjuk. Egy feminista ideális esetben tudja, hogy egy férfit nem az tesz férfivá, hogy erős. Mint ahogy egy nőt sem az tesz nővé, hogy nagy a csöcse, és sok gyereket akar.

Hogy diplomás e? Akit a párválasztásnál ez érdekel, annak magában kell körülnéznie. Ha jól kijövünk, és intelligens, nem tök mindegy van e papírja?? Ne legyen naplopó ingyenélő. Ez nagy elvárás?

Amúgy meg, egy (rendes, nem idióta) feminista nem akarja, hogy bárki alávesse magát neki... Mint ahogy ő sem szeretné, hogy felette "uralkodjanak"..

Meg most olvasom.. Szerinted attól feminista egy nő, hogy magas és erős?? :D én alacsony vagyok, és ahogy te mondanád elég gyenge, de ha majd kutató leszek, szeretnék ugyanannyi fizetést kapni, mint az ugyanazt a munkát ugyanolyan jól végző férfi kollégáim. Szörnyű ember vagyok, szörnyű nagy elvárásokkal, mi? Hihetetlen, hogy mennyi énképzavaros, önbizalommal nem rendelkező embernek (férfinak) alakult ki egy ostoba kép a feministákról.

Kérdező, gondold át kicsit az életedet, minden rossz szándék nélkül mondom..

2018. nov. 24. 07:41
 32/45 anonim ***** válasza:
Egy feminista nő, akinek valóban az egyenjogúság jelenti a feminizmust, egyenrangú kapcsolatot akar, nem alá-fölé rendelt viszonyt.
2018. nov. 24. 09:07
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked pszichológus kell, nem barátnő.
2018. nov. 24. 09:28
 34/45 A kérdező kommentje:
Miért kell pszichológus?
2018. nov. 24. 11:27
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdezz meg egy pszichológust erről. Meséld el, mik a vágyaid. Tudom ajánlani a Mindset Pszichológia csapatát.
2018. nov. 24. 11:28
 36/45 A kérdező kommentje:

#31 ezt mondom én is.Egy “átlagos” nő elvárja,hogy a férfinek legyen papírja,jól keressen,jobban mint a nő és hogy magas és erős legyen.

De a te írásod alapján nincsenek ilyen elvárásaid

2018. nov. 24. 11:32
 37/45 A kérdező kommentje:
Miért,mit csinálna velem a pszichológus?Én rettegni akarok egy lánytól.Úgy tekintek egy lányra,mint valami ragadozó állatra,akinek én vagyok az áldozata.
2018. nov. 24. 11:34
 38/45 anonim ***** válasza:

"Úgy tekintek egy lányra,mint valami ragadozó állatra,akinek én vagyok az áldozata."

Az nem igazi rettegés, mikor a csajt simán lelököd magadról, ha már nem akarod. Próbálj meg nálad kétszer akkora faszikkal ismerkedni - na az félelem.

2018. nov. 24. 16:55
 39/45 A kérdező kommentje:
Heteró vagyok,nekem nő kell..
2018. nov. 24. 18:35
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, neked orvos kell....
2018. nov. 24. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!