Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a hülyeség, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hülyeség, hogy minél szebb a nő, annál nagyobbak az elvárásai?

Figyelt kérdés

Csak mondom, ismerek 2 ellenpéldát, egyik csaj feltűnő szépség, csak alap dolgokat vár el, legyen izom a testen, ne legyen hasas, nem vár el modell arcot sem. Sem luxusfizetést, drága ajándékot. Inkább azt hogy becsülje meg, ne használja ki, legyen belé szerelmes, stb.

A másik meg, és ilyen nőt többet is ismerek, nem egy szépség, átlagosnak mondható, persze ízlések és pofonok. Elvárások? Az egekben. Nem véletlenül nincs egyiknek se pasija, mert akiknek kellenének, azokat nem akarják, mert hogy néz már ki csórikám, akikre meg vágynak, azoknak meg ők nem kellenek a külső miatt. Az semmit sem jelent nekik, hogy mondjuk a srác jól bánna vele, és komolyan gondolja.

N

2018. júl. 30. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell általánosítani egyik esetben sem.

Amúgy elvileg ez a logikus: a szép/népszerű, sok férfi által szépnek tartott nők, akinek sokan udvarolnak-->>>tehát "van miből válogatni", annál teljesen érthető, hogy meg is teszik és válogatnak.

A te példád illogikus eset. Lehet, hogy azok a nők válogatnak, de idővel ha "észhez térnek", akkor csak lejjebb adják az elvárásokat, hiszen te is mondod, hogy nincsenek valami jó helyzetben így.

Talán a szép lány is idővel észreveszi a lehetőségeit és él vele.

Ez az egész idővel változhat.

2018. júl. 30. 17:41
 2/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
15%

"Nem véletlenül nincs egyiknek se pasija..."

Na, azért szerintem maradjunk a realitás talaján: mindkettőt dugja valaki, akár hiszed, akár nem.

2018. júl. 30. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
5%

Ez igy van. A noknel a sajat szepseguk, egyenesen aranyos azzal, amit elvarnak majd a leendo parjuktol. Ok is legyenek jokepuek, egzisztencia legyen a hata mogott, auto, jo kulso, megjelenes, stb.

“Aztan jonnek sorni, hogy az alompasi elhagyott”

2018. júl. 30. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

# 3 Sok fiú ismerősöm van, aki ugyanezt csinálja...

Csak az álomnő utáni siránkozás..

2018. júl. 30. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azert ebben igenia van vmi. Pl modellszepsegu baratnom is a jol kinezo pasijat nyaggatja, hogy fogyjon le es izmosodjon (nem kover csak nem sportolt egy ideje es nincs csucsformaban) vagassa le a hajat stb. Es volt pasijairol is beszelt ugy h jajj igen o kedves volt es szeretett de hat nem volt olyan jo pasi...

Marmint nem az, en szeretem ot, es pl volt egyutt csunya mozgasserult fiuval is mert megszerette, de azert valahol megis benne van ez....

2018. júl. 30. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

...de vannak olyanok akik nem alomno utan sirankoznak. Pl en sem sirok fullos csaj utan.

Csak legyen atlagosan szep. Ne legyen csunya. Legyen szep nagy mellei, kerek popsija, hosszu barna haja. Vagy fekete. Babaarca. Hmm....legyen alacsony, utalom a magas noket, amikor elem tornyosulnak.

Nekem ez az elvarasom. Tul sok? Lehet.

2018. júl. 30. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Ui: eddig mindig ilyesmi lanyokat fogtam ki. Nem tudom, hogy. Lehet csak szerencse volt. Es hozzaszoktam a johozn es hat....facepalm onmagamnak, lehetett volna par lannyal kapcsolatom, de nem jottek be ugy igazan, de lenyeltem a bekat, a bensore koncentraltam, de hiaba. Hazudtak, atvertek.
2018. júl. 30. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Igaza van egyik válaszolónak "mindkettőt dugja valaki"

És pasija mindkettőnek van vagy lehet, pont olyan pasi aki az elvárásaiknak megfelel.

De amit te kérdező írtál, ott az elsőből van nagyon nagyon kevés. Van de kevés mint tű a szénakazalban....

sok szép nőt ismerek és sok van a környezetemben, de ott pl. mind 3 nő jár edzőterembe jó az alakjuk és arcra is nagyon gyönyörűek, de a pasijuk külsőre totál ellentét, mikor láttam őket együtt akkor azt gondoltam igen 3 nő is van ilyen akinek nem fontos a szépség és a magad fizetés, az egyik pasinak még a csöcsei is lógnak a másiknak olyan feje van mint egy fogyatékosnak, de kiderült, hogyy bazira jól keresnek, és óóóriási a szerelem.

Megnézném az ilyen embereket egy tök átlagos pasival is.

Legyen a pasi egy árufeltöltő egy üzletben , járjon egy 300 e Ft-os suzukival amiben klíma sincs, kiváncsi vagyok hány nő állna vele szóba...

2018. júl. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!