Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejön ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön ha egy lány ilyen ruhákba jár? Randiztam egy csajjal, tinderen ismertem meg. Hát eléggé kiábrándultam amikor így megjelent.

Figyelt kérdés

ilyen szoknya volt rajta mindkétszer amikor találkoztunk. fekete harisnyával meg ilyen hosszú pulóverrel. hiába szimpi meg szép csaj de szerintem ez baromi igénytelen

[link]

[link]

[link]

2018. nov. 19. 10:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem igénytelen, habár tőlem is távol áll ez a stílus.

Azon lennék elsősorban meglepődve, hogy ilyen hidegben miniszoknyában jár.

Nekem sokkal fontosabb lenne, hogy miről, hogyan beszél, tehát, mint ember, milyen benyomást tesz rám.

Jellemző, hogy itt a gyakorin ilyeneken lovagolnak, hogy milyen ruhát vett fel első randira, de olyat nemigen olvastam, hogy ezt meg azt mondta első randin, mi a véleményünk róla...

2018. nov. 19. 11:42
 12/23 anonim ***** válasza:
92%

Számít, hogy nekünk bejön, vagy sem?

Neked nem jön be, ennyi.

Amúgy lehet, hogy a randikra "kicsípte magát", csak nem a Te ízlésed szerint, egyébként meg farmer+polot hord, de ha szimpi, meg szép is, akkor ez olyan nagy probléma, hogy nem tetszett a szoknyája?

Ha igen, akkor ennyi volt, nem kell erőltetni. Bár én butaságnak tartom egy ilyen apróság miatt jegelni a dolgot, ha amúgy minden más miatt jó lehetne.

2018. nov. 19. 11:44
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
2 nadrágban és nagykabátban szétfagyok, ez meg miniszoknyában rohangál, hagyjál a h*** kamuddal!
2018. nov. 19. 11:45
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

"Azon lennék elsősorban meglepődve, hogy ilyen hidegben miniszoknyában jár."

"2 nadrágban és nagykabátban szétfagyok, ez meg miniszoknyában rohangál, hagyjál a h*** kamuddal!"

Mi olyan meglepő ezen? :D Egy harisnya sokszor melegebb tud lenni, mint egy farmergatya. Én kifejezetten télen szeretek szoknyát hordani, mert melegebb úgy.

Meg amúgy is összesen fél órát vagyok a szabad ég alatt egy átlag napon munkába menet és onnan hazafele, annyit egy pólóban is ki lehet bírni. :D

2018. nov. 19. 12:01
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nincs is nadrágom, csak szoknyában, ruhában járok vastag harisnyával.

Ez amúgy megmagyarázza, miért fűtenek mindent úgy, mint egy szaunát, ha nem süt a nap, de 24 fok van.

2018. nov. 19. 12:10
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem mindegy mi van rajta, ha tiszta? Belsőre bejön, a ruha úgy is lekerül róla. Belsőre egy bunkó, akkor hiába tetszik az öltözködése, stilusa, komoly nem lehet közöttünk.
2018. nov. 19. 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
És hazamentél, beírtad a google keresőbe, hogy retro miniskirt, majd válogattál a képek közt, csak hogy megmutikázd nekünk? Cuki.
2018. nov. 19. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Nekem tetszik, bár teljesen más stílust képviselek, de szerintem tök jól néz ki ez a stílus. Legyél elfogadóbb, lehet hogy neki se jön be ahogy öltözködsz, mégis elnézi.
2018. nov. 19. 13:25
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem, ha bejönne igazán az a lány, akkor nem azon kattognál, hogy milyen ruhában van.

Szerintem meg pont attól izgalmas valaki, ha megvan a saját stílusa,személyisége és nem "tucatember".

Ha kiábrándultál belőle hagyd, hátha valaki önmagáért fogja szeretni és nem csak külső alapján.

2018. nov. 19. 13:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem olyan szutyok hatást keltenek ezek a cuccok.
2018. nov. 19. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!