Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejön ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön ha egy lány ilyen ruhákba jár? Randiztam egy csajjal, tinderen ismertem meg. Hát eléggé kiábrándultam amikor így megjelent.

Figyelt kérdés

ilyen szoknya volt rajta mindkétszer amikor találkoztunk. fekete harisnyával meg ilyen hosszú pulóverrel. hiába szimpi meg szép csaj de szerintem ez baromi igénytelen

[link]

[link]

[link]

2018. nov. 19. 10:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%

nekem bejön.

F/ Budapest

2018. nov. 19. 10:47
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Ez mitől igénytelen, ha szabad megkérdezni? Ez egy stílus, nekem sem tetszik, de mégsem szólom le teljesen irreleváns jelzőkkel, minthogy igénytelen. Neked nem jön be, lehet, hogy ez egy jó jelzője annak, hogy valószínűleg másban sem passzoltok. Ha neked fontos, hogy a partnered stílusa passzoljon hozzád, akkor nem ő a megfelelő lány, ennyi.
2018. nov. 19. 10:47
 3/23 A kérdező kommentje:
kicsit hajléktalan hatást kelt szerintem
2018. nov. 19. 10:49
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Miért igénytelen? Koszos volt, vagy mi?

Nem jön be neked a stílus, oké, de ettől még nem igénytelen.

Szerintem jól néznek ki, főleg a 2.

2018. nov. 19. 10:53
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
Igenytelen, olcso, kozonseges. Nem utcara valo, hacsak nem ott van a munkahelye.
2018. nov. 19. 10:53
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Akkor pl. a hippiket is lecsövesezed? Vagy mi? Ez egy stílus. Pl. mint a rockkerek, vagy a punkok stílusa.
2018. nov. 19. 10:54
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Húúúh, nekem nagyon bejönnek ezek, bár tőlem nem áll távol a hippiség :), szóval megértem, neked ez miért nem tetszik.

Nem illetek össze, lapozz.

2018. nov. 19. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Kössük ki, hogy az ép és tiszta ruházat nem igénytelen, hanem alkalomhoz esetleg nem illő, számunkra nevetséges vagy ízléstelen. Ahogy a szakáll, szolárium, műköröm vagy a smink.

32/f

2018. nov. 19. 11:25
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok benne biztos, de te most panaszkodsz vagy dicsekszel?
2018. nov. 19. 11:36
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Ízlés kérdése. Nekem ez a szett csak akkor jönne be, ha a földön heverne. 🙂
2018. nov. 19. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!