Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem találom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem találom a páromat, ennyire rosszul választanék?

Figyelt kérdés

Már legalább 10 lánnyal jártam az elmúlt 3 évben és néhány hónap után csalódás lett a vége. Mi a fene van a nőkkel?

Az egyik utálja a gyerekeket, a másik öngyilkos akart lenni a múltban, a harmadik csak akkor mondta hogy szeret ha megivott pár sört, a negyedik mély depressziós volt, az ötödik folyamatosan szapult és úgy gondolta hogy a veszekedés egy párkapcsolatban alapvető, a hatodik nem akart dolgozni és a diploma után 4 évig nem is tette, és még folytathatnám. Senki nem normális? Hol kellene keressek? Pedig mindezt a saját körömben hoztam össze, baráti társaság, salsa tánc, egyetem.

Valahogy úgy érzem már hogy jobb egyedül, pedig terveim vannak melyek nagy részét nem lehet egyedül véghezvinni.

2018. nov. 12. 21:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Rossz tulajdonság, jah hogy ezeket nálad így hívják, amikkel együtt lehetne élni?
2018. nov. 12. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
#10 Nyilván senki nem akar ilyen párt, de aki 10 ilyet is kifog zsinórban, az már inkább magába nézzen, hogy vajon mivel vonzza az ilyeneket, mert ez már kicsit több, mint véletlen.
2018. nov. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!