Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is vagytok úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is vagytok úgy, hogy az első pár találkozás alkalmával egyszerűen nem tudtok önmagatok lenni? 22/L

Figyelt kérdés
Akárhogy is tudom az eszemmel, hogy most muszáj önmagam legyek, mert semmi értelme másnak, akkor sem tudok. Mindig túlgesztikulálok dolgokat, olyan mesterkélt az egész viselkedésem, és nem tudok őszintén nevetni,akkor sem, ha tényleg viccesnek tartom, amit mond, mert ahhoz túl ideges vagyok, így kicsit erőltetett az egész és hiába érzékelem ezt, nem tudok máshogy viselkedni ilyenkor. Később persze önmagam tudnék lenni, de félek, sokszor a srác azt hiszi, alapból ilyen vagyok. Másnál is van ilyen?
2018. máj. 11. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen, de egész biztos nem te vagy az egyetlen.
2018. máj. 11. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, az első pár randin olyan vagyok, mint Quasimodó, pedig az igazi önmagam egy Brad Pitt
2018. máj. 11. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy normális választ is kapj: igen. Akármennyire is bejön az illető, akivel vagyok mikor rákérdez, hogy mi újság vagy mesélj valamit, mindig az jön ki, hogy semmi, nem sok és vége is beszélgetésnek, jön a hallgatás még nem próbál belőlem kiszedni valamit. pedig mindig rákészülök, hogy ne járjak így, de minden egyes alkalommal ez van. Tényleg szörnyű vagyok, pedig olyannal aki iránt nem érzek semmit simán tudok beszélni bármiről, de azzal aki bejön kész leblokkolok. Csodálom, hogy még szóba áll velem és nem könyvelt el teljesen sötétnek :D
2018. máj. 11. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nem baj. Ezt hívják izgatottságnak és egy kifejezetten jó érzés szerintem. Én imádok izgatott lenni egy randin, még akkor is, ha ez látszik rajtam.

Egy kicsit okosabb és tapasztaltabb pasinak ez egyből feltűnik egyébként és pozitívan értékeli, mert azt jelenti, hogy tetszik neked. :p

Legfeljebb azon aggódj, hogy nagyon elárulod magad, hogy odavagy érte.

2018. máj. 11. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy csomóan vannak így vele (szerintem kb az emberek 80%a-).

A probléma az, hogy a nők többségének ezt elnézik a férfiak, mert aranyos, amikor zavarban van, fordítva sajnos nem nagyon kapsz újabb esélyt.

2018. máj. 11. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A legrosszabb, ami történhet, hogy unalmasnak tűnsz, nem?
2018. máj. 11. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, én totál önmagam vagyok, sőt.

A sírás nálam ritka dolog, de negyedik randin sírva fakadtam, hogy nem igazság, hogy ennyi jutott nekünk, mert mennie kell vissza 1000km-re, és vele akarok lenni még-még.

Mondjuk már másfél éve összeköltöztünk, de na, akkor nagyon kevés volt a közösen töltött idő :)

2018. máj. 14. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!