Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene viselkednem az első randin, ha az interneten ismertem meg egy pasit, akivel már pár hónapja beszélgetünk, de a nagy távolság miatt még nem volt alkalmunk találkozni?
Úgy értem, hogy ismerjük már egymást valamilyen szinten, én már vonzódok is hozzá, amennyire csak lehet ilyen messziről...
Sok lenne, ha mondjuk megölelném, megpuszilnám párszor?
19L
Ó...mintha magamat látnám 5 évvel ezelőtt. :)
Párommal mi us neten ismerkedtünk meg, és 200km volt a táv kettőnk között. Másfél hónapja netes ismerkedés után a két város között félúton találkoztunk.
Nagyon izgultam. Csókkal üdvözöltük egymást. Egész randi alatt remegett a lábam. Jó idő volt, így végig kint voltunk.
Sokat beszélgettünk, sétáltunk, nevetgéltünk.
5 éve együtt vagyunk és össze is költöztünk.
Légy nyugodt. Minden rendben lesz. Add magad. :)
Sok sikert kívánok Nektek. :)
2#-s válasza nekem nagyon tetszett. Hasonlóan érzek én is, annyi különbséggel, hogy a lány meg köztem csak 30km van, de már egy hónapja beszélgetünk. Holnap találkozunk. Már most így látatlanba bele vagyok esve, szerintem neki is szimpatikus vagyok. :)
Igen kérdező, add önmagad, ne izgulj! Bennem is van egy kis-jó nagy adag izgalom, pedig nem először randizom (sajnos 1 éve volt randim utoljára..)
A puszit támogatom, én is azzal indítok majd. A többi meg jön magától.
30f
Nálunk kb. 2 éve 1000km volt a különbség.
Első randin mászkáltuk egy csomót, órákig beszélgettünk, aztán nála aludtam, mert egyszerűen kevés volt a közösen töltött idő :)
Nem szeretkeztünk, csak beszélgettünk, simogattuk egymást, egy-két puszi, és egymás mellett aludtunk el.
1,5 éve együtt is élünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!