Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km-es távolság és netes beszélgetés után milyen a jó első találkozó? Nektek hogy volt?
Hogy érdemes és hogy nem érdemes csinálni?
Egyik vagy másik félnél, vagy félúton talizni?
Egy kis kávézásért menjünk ennyit, vagy hosszabb programot tervezzünk? De ha rosszul alakul, akkor kár ennyit szenvedni.
A vonatjegyet előre megvenni? Egyáltalán lehet ciki az ha tömegközlekedéssel megyünk?
Nekünk úgy volt, hogy ő jött ide hozzám, felett autóval és elmentünk a városba olyan helyre, ahol egymásra tudtunk koncentrálni, hogy tudjunk beszélgetni, ismerkedni személyesen is. Nem volt se kávé, se mozi, egy egyszerű hely és ennyi.
Egyáltalán nem ciki tömegközlekedni, vagy azzal menni randira, ha máshogy nem megy, akkor ez van, de semmiképp sem gáz.
Mi nem mentünk se hozzá, se hozzám (illetve ő jött ide, de csak értem).
Ne határozzátok meg az időt. Menjetek el olyan időpontban, amikor 5 óra után is ugyanúgy haza tud menni mindenki, mintha fél órát lettetek volna együtt. Így nincs az, hogy van egy konkrét időintervallum, amit ha jó, ha nem jó, de ki kell tölteni.
Semmi para, hajrá!
En 600 km-ert utaztam egy masik orszagba, tudatlanul, kep nelkul, kepet se kuldtunk, vegig bennem volt, hogy csak kamu, es sehol nem lesz semmi, senki. De mentem. Osszejott.
Ha ilyen “nagy” tavolsagot jarsz be, azt a masik fel ertekelni foglya. Van egy “varazsa”...de ott van az, ha nem passzoltok, akkor irany a vonat vagy a busz es mehetsz haza. Benne van a pakliban. De ha klappoltok akkor nincs gond. Szerintem mindenkepp egesz napos programot kell ilyenkor szervezni, seta, beulni valahova, megint seta stb...megkell beszelni a helyet, feluton, vagy nala vagy nalad, ha ez megvan utana azt, hogy mi legyen, hogy egesz napos lesz-e vagy egy “kaver”, de altalaban ilyenkor az egesz napos dolgok szoktak kialakulni. Vilag eletemben vonattal es busszal jartam, hogy lenne mar ciki?
mi ugyan előtte egy hetet együtt töltöttünk, ismerkedtünk, aztán 150 km lett köztünk. Mikor újra találkoztunk, egy fél napos programot szerveztünk, félúton, mindketten vonattal/busszal utaztunk. Ebédeltünk, aztán sütiztünk, sétáltunk... Szerintem nem ciki. Egyébként az első 3 randi még csak nem is sikerült az elképzeléseim szerint, ma egy év után mégis borzasztóan szeretem :)
Szerintem nem azon múlik a randi, hogy kocsival vagy vonattal mész, szerintem megbeszélhettek egy ebédet /az hosszabb , minta kávézás, ha már ennyit utaztok/, aztán egy óra ebéd után max mindenki megy haza, ha nem sül el jól. Vagy folytatjátok a randit, amig csak az időtök engedi.
200km ert se utaznék egy nőért.
Igaz, külföldre ki megyek 1200-1300akat mert munka miatt, de nőért semmiképpen nem utaznék "PL: Nagykanizsáról el, Szegedre." Nem éri meg.
En egy masik kontinensre repultem 20 eve :-D
Képet lattam, ennyi volt. Nem paraztam, osszejottunk a 3 het erejeig, de tartos kapcs nem lett (meg csak nem is a tavolsag miatt). Jo volt mert olyan orszagba jutottam el ami az almom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!