Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 km-es távolság és netes beszélgetés után milyen a jó első találkozó? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
Hogy érdemes és hogy nem érdemes csinálni?
Egyik vagy másik félnél, vagy félúton talizni?
Egy kis kávézásért menjünk ennyit, vagy hosszabb programot tervezzünk? De ha rosszul alakul, akkor kár ennyit szenvedni.
A vonatjegyet előre megvenni? Egyáltalán lehet ciki az ha tömegközlekedéssel megyünk?
2018. ápr. 3. 23:05
11/12 anonim válasza:
Köztünk 1000k volt :D, nem holmi 200.
Ő jött úgyis haza egy hétre dolgozni a Bp-i irodába, így ott találkoztunk.
Első randin sétáltunk vagy 4 órát, aztán nála aludtam, mert kevés volt az együtt töltött idő.
Ezt NE csináld, én bíztam benne annyira (előtte fél évig cseteltünk, 100% őszinte volt azalatt) hogy reméljem, nem fog erőszakoskodni - és nem is tette.
12/12 anonim válasza:
11-es vagyok, de ez már a múlt, 1,5 éve együtt élünk nála, külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!