Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Norbi658441 kérdése:
Rossz döntés legelőször egy lányt moziba hívni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, és pont van is egy jó film (horror) amire szeretnék beülni és miért ne kötném össze a kettőt? :D Pár helyen olvastam, hogy nem a legjobb de azt nemértem miért, beszélgetni lehet a film előtt és a film után is legalább lesz miről beszélni.A lányt konkrétan nem ismertem csak egy suliba járunk.18/F2017. nov. 9. 18:31
1/15 anonim válasza:
Jo program, de utana uljetek be egy italra kivesezni a filmet. :)
2/15 anonim válasza:
igen mert az első randin inkább beszélgetni kellene szerintem
3/15 anonim válasza:
Nagyon. Nem ismersz valakit és úgy akarsz közös dolgot csinálni???
5/15 A kérdező kommentje:
Red Vinex ezt nemértem ha csak beülnénk valahova vagy ha csak sétálnánk egyet akkor is közös program lenne xD
2017. nov. 9. 18:38
6/15 A kérdező kommentje:
Vixen* bocsi :)
2017. nov. 9. 18:38
7/15 anonim válasza:
Első randin szexelni kell, moziban manapság rossz szemmel nézik az ilyesmit.
8/15 anonim válasza:
Nem rossz döntés.Elvégre,nem mondhatod azt neki,hogy "eljönnél velem sétálni?".Kicsit fura lenne.
Ezzel a mozis dologgal tudsz beszélgetést kezdeményezni,aztán lehet,hogy másban egyeztek meg.
9/15 anonim válasza:
Elsőre rögtön egy jó kis horror? Ravasz vagy. A csaj majd biztos beijed párszor és hozzád bújik. Nagy taktikus vagy, Norberto :D
10/15 anonim válasza:
Alapvetően nem rossz ötlet, bár nekem mondjuk nem jönne be. Az elő randi legyen inkább ismerkedés, a másik megismerése, tartalmas beszélgetés. Mert akivel nem tudok jól elbeszélgetni órákat, vagy amit mond az abszolút kiábrándít, akkor nem lesz második randi, nem pazarlom rá az időt. Nekem első randin egy filmről beszélni nem éppen ideális. Ha moziba mentek akkor is legyen utána 1-2 óra ami nyugodt beszélgetés olyan helyen, ahol nem zavartok vele senkit és nyíltan tudtok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!