Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz döntés legelőször egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norbi658441 kérdése:

Rossz döntés legelőször egy lányt moziba hívni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, és pont van is egy jó film (horror) amire szeretnék beülni és miért ne kötném össze a kettőt? :D Pár helyen olvastam, hogy nem a legjobb de azt nemértem miért, beszélgetni lehet a film előtt és a film után is legalább lesz miről beszélni.A lányt konkrétan nem ismertem csak egy suliba járunk.18/F

2017. nov. 9. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon. Ne köss össze semmit, mert ezzel kb azt üzened, hogy piszkosul nem érdekel a csaj maga, csak kell valaki aki elszórakoztat. Az első randi az egymással való ismerkedésről kellene hogy szóljon, hogy lássátok van-e egyáltalán értelme a dolognak. Elhívod egy kávéra mondjuk, és ismerkedés közben felhozhatod a témát, hogy szereti-e a horrort. Ha nem, akkor szerencséd van, mert ha elsőre arra hívod, akkor tuti nemet mond. Ha meg igen, akkor már van is egy közös érdeklődési pont és megkérdezheted, lenne-e kedve megnézni azt a filmet.
2017. nov. 9. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Azert nem artana tudni, akar-e horrorfilmet nezni, mert lehet be sem megy a terembe.
2017. nov. 9. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem tök jó, nekem nagyon tetszene. Az ilyen "üljünk be egy kávéra" vagy "menjünk el sétálni" randiktól rosszul vagyok, utálom őket... Max. olyan emberrel jöhet szóba, akit már ismerek, csak más jellegű a kapcsolatunk pl. szaktárs, munkatárs, barát, ismerős stb., de egy idegen emberrel nem értem, hogy miért jó...Nem ismerjük egymást, semmit nem tudunk a másikról, de beszélgessek vele...Miről? Mindig jönnek ezek a "mivel foglalkozol?", "mit csinálsz a szabadidődben?" kérdések, kb. úgy érzem magam mint egy állásinterjún... Nekem az ilyen udvariassági körök meg illedelmes "kötelező" kérdések a halálom...Sokkal jobb, ha van egy közös téma, közös program pl. mozi, ami után, ha beülünk valahová, akkor el tudjuk kezdeni a beszélgetést és tényleg normálisan tudunk beszélgetni, olyan témáról, ami mindkettőnk számára érdekes és érintettek vagyunk mindketten, már van egy közös élményünk stb., úgyhogy szerintem ezerszer jobb ötlet mint egy szimpla kávézó vagy séta. Ugyanakkor előtte érdemes megkérdezni a másik félt is, hogy lenne-e hozzá kedve, érdekli-e a film egyáltalán.
2017. nov. 9. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sztem, ha előtte-utána tényleg van idő beszélgetni, nem 10 perc össz-vissz, akkor nincs vele baj. Én pl. színházban voltam első randin, de előtte-utána volt 1-1 óra beszélgetős együtt töltött program.

Első randira horrorfilm viszont nekem necces lenne. Nem annyira szeretem a műfajt, de ha szeretném, sem biztos, hogy első randin olyat akarok nézni, ami után a beszélgetésen is feszélyezve érezném magam, mert az járna a fejemben, hogy ijesztgettek, gyilkoltak stb.

2017. nov. 10. 10:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld pacsi!
2017. nov. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!