Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lanynak, akivel csak joban vagyunk, a volt baratja tabu?
Figyelt kérdés
Negyed eve szakitottak, a pasival nem oéyan reg kezdtem el beszelni. Ha alakulna valami,kerjek "engedélyt" a lanytol? Az elejen nem nagyon szerettem volna beszelni a sraccal,de utana arra gondoltam,hogy a volt baratnojenek nincs beleszolasa abba,hogy kivel beszel/beszelek. Ha lenne valami ebbol,skkor is szerintem tobb honap mulva. Ha addig a lany talal mast, "könnyebb" lesz?2017. aug. 3. 08:08
1/7 anonim válasza:
semmi köze hozzá ha szétmentek.
de ha a barátnőd a csaj a minimum annyi hogy figyi már alakul valami köztünk, csak gondoltam szólok..ennyi.
2/7 anonim válasza:
Bezzeg a ffiak milyen erkolcsosen el tudjak ezt rendezni :)
3/7 anonim válasza:
Nem tudtam soha ilyen levetett zoknikat felvenni,de te tudod :)
4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Ugye? A nőknek ez nehezebb és őket hamarabb nézik le,mint fordított esetben a férfiakat,szerintem.
2017. aug. 3. 08:23
5/7 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy az összes barátom exe számomra tabu, ha akár egyszer is együtt voltak. Ez számomra triviális.
6/7 anonim válasza:
Ha szakítottak, és nincs párkapcsolatban, akkor nem lehet tabu.
7/7 anonim válasza:
Ez esetben nem az,de ha barátnődnek tartod a csajt,illene őszintének lenned vele.Persze tapintatosan őszintének.Azért nem az üzenőfalon kéne mondjuk flörtölnöd az exével.Velem hasonlókat játszottak,nem is esett jól.Meg mikor a képembe hazudott olyan illető,akiben megbíztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!