Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm volt barátja tabu?
Nálam mindig tabu is. Szerintem így is van rendjén. Ha túllépett már rajta, ha nem, önmaga a szituáció nagyon kellemetlen, ha az exével együtt csináltok ezt-azt vagy csak néha összefuttok úgy is, hogy ő is ott van, és helyette most te vagy vele, stb. Szóval nem kéne, ha nem szeretnél kínos helyzetbe kerülni. Úgy meg végképp nem, ha csak ennyi idő telt el a szakításuk óta. Nyilván olyan hosszan nem tudsz titkolózni, úgyhogy mindenképpen túl friss is lenne a dolog. Meg különben se tartom jónak, akár évek múltán sem.
19/L
"Szerinted egy igazi barátnő bármilyen okkal a te boldogságod útjába állna? Az ilyen nem barát"
És ha a barátnőt szarul érinti, mert nem tudja magát túltenni a pasin, akkor az milyen barátnő, aki tesz a barátnője érzéseire és csak a saját "hasznát" tartja szem előtt?
És pont egy olyan fiú miatt legyen esetleges gond, aki 3 hét múlva már másfelé kacsintgat halál lazán, méghozzá az exe barátnője felé? Sok érzelem fűzhette a csajhoz, ahogy a barátnőhöz is biztos hasonlóan sok fogja. Ráadásul ez a "valamiért elkezdtem erősen érdeklődni egy fiú iránt" se pont egy halálos szerelemre utaló mondatkezdés volt. Tény, hogy két igaz barátnő közé elvben nem állhat egy pasi se, viszont az azért eléggé "hátulról mellbe" lenne, ha 3 hét szakítás után már összejönnék a barátnőm exével, amit majd később megbeszélnék vele. Ezért a legjobb szerintem például abban az esetben is, ha két barátnő egy pasira bukik, mindkettőnek lemondania róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!