Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A legjobb barátnőm volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm volt barátja tabu?

Figyelt kérdés
Nemrég valamiért elkezdem erősen érdeklődni egy fiú iránt, akit eddig úgymond észre se vettem.. Csak az a probléma, hogy ez a fiú együtt volt a legjobb barátnőmmel és nem tudom, hogy ő túllépett-e már ezen a szakításon, hiszen nagyon szerette a fiút. Ezért nem nagyon tudom mit tegyek.. A barátnőmmel mindig mindent elmondunk egymásnak és szerintem nem is lenne lehetetlen, hogy köztem és a fiú között legyen valami. Csak a kérdés az, hogy lehet-e. Sokan azt mondják a legjobb barátnő ex barátja mindig tabu és hogy ez afféle 'lányos-szabály'. Azon gondolkodtam, hogy elmondjam-e neki, (de csak később természetesen, hiszen csak 3 hete szakítottak) vagy adjak fel ezzel az egésszel? Szerintetek tényleg tilos a legjobb barátnő ex-ével bármibe is belekezdeni? 16/L

2015. aug. 27. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja tabu.
2015. aug. 27. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálam mindig tabu is. Szerintem így is van rendjén. Ha túllépett már rajta, ha nem, önmaga a szituáció nagyon kellemetlen, ha az exével együtt csináltok ezt-azt vagy csak néha összefuttok úgy is, hogy ő is ott van, és helyette most te vagy vele, stb. Szóval nem kéne, ha nem szeretnél kínos helyzetbe kerülni. Úgy meg végképp nem, ha csak ennyi idő telt el a szakításuk óta. Nyilván olyan hosszan nem tudsz titkolózni, úgyhogy mindenképpen túl friss is lenne a dolog. Meg különben se tartom jónak, akár évek múltán sem.

19/L

2015. aug. 27. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Az, ha barátnők akartok még maradni.
2015. aug. 27. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is a tabura szavazok
2015. aug. 28. 00:25
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Hogy lenne már tabu? Miért ne tetszhetne mind a kettőtöknek ugyanaz a srác? Azért,mert neki nem jött vele össze, nem úgy alakultak a dolgok, ti ketten a sráccal még lehettek boldogok. Tedd félre az illemet, lehet, hogy életed lehetőségét szalasztod el, ha meg a barátnőd emiatt elpártol tőled, nem is szeret igazán. Ez "Sokan azt mondják a legjobb barátnő ex barátja mindig tabu és hogy ez afféle 'lányos-szabály'" valakinek a véleménye. Te mit gondolsz erről? Szerinted egy igazi barátnő bármilyen okkal a te boldogságod útjába állna? Az ilyen nem barát, szóval szerintem nyugodtan mondd el a csajnak, hogy bejön a pasi, és hát azért szerintem, hát még ugye nagyon friss a szakítás, még egy picit várni kéne, de szerintem nyugodtan, hát próbáljátok meg a fiúval, hogyha te is tetszel neki. Ez milyen szabály már, hogy a másik exével nem lehetsz boldog? Meg lehet, hogy pont a barátnőd volt a közvetítő, hogy megismerd, és lehet, hogy ő lesz életed szerelme, és te egy ilyen "lányos szabály" miatt lemondanád. Egyetértesz azzal a szabállyal amúgy, vagy nem? Ezt, kérlek, gondold végig. Meg ha szereted azt a fiút, akkor miért ne adnál magadnak egy esélyt nála? Minek kínoznád magad, hogy szerelemben, meg kapcsolatokban korlátozod magad? Tiszteld már magad annyira, hogy megadod magadnak az esélyt az igaz-szerelemre! Különben is, az miért előbbre való, és fontosabb tényező, hogy a barátnőd exe, mint a te érzéseid? Érezd már át az abszurditását!:D Miért cselekednél vagy épp nem-cselekednél magad ellen? Ne legyél önmagad ellen, hát nem lenne tök rossz, hogyha saját magad ellen harcolnál, az érzéseid ellen, ami te vagY? Úgyhogy nyugodtan hajts rá, most az, hogy valakinek az exe, akit szintén szeretsz, az ne tartson vissza! Ne láncold le önmagad, fölösleges! Azzal jársz, akivel jól esik, meg akivel szeretitek egymást, ozt cső!:)
2015. aug. 28. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerinted egy igazi barátnő bármilyen okkal a te boldogságod útjába állna? Az ilyen nem barát"

És ha a barátnőt szarul érinti, mert nem tudja magát túltenni a pasin, akkor az milyen barátnő, aki tesz a barátnője érzéseire és csak a saját "hasznát" tartja szem előtt?

És pont egy olyan fiú miatt legyen esetleges gond, aki 3 hét múlva már másfelé kacsintgat halál lazán, méghozzá az exe barátnője felé? Sok érzelem fűzhette a csajhoz, ahogy a barátnőhöz is biztos hasonlóan sok fogja. Ráadásul ez a "valamiért elkezdtem erősen érdeklődni egy fiú iránt" se pont egy halálos szerelemre utaló mondatkezdés volt. Tény, hogy két igaz barátnő közé elvben nem állhat egy pasi se, viszont az azért eléggé "hátulról mellbe" lenne, ha 3 hét szakítás után már összejönnék a barátnőm exével, amit majd később megbeszélnék vele. Ezért a legjobb szerintem például abban az esetben is, ha két barátnő egy pasira bukik, mindkettőnek lemondania róla.

2015. aug. 28. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátság, vagy szerelem. Csak az egyik fog működni. A másik tabu.
2015. aug. 28. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!