Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Legjobb barátnő exe, mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnő exe, mennyire necces?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú,akivel kb. Màr egy éve beszélgetek,az utóbbi idôben arra jöttem rá,hogy tetszem Neki és Ő is Nekem. A gond ezzel az,hogy az egyik legjobb barátnőm exe,akivel 2 hónapig járt. A barátnőm szakított vele,nem volt túl mély kapcsolat. Gáz lenne,ha esetleg alakulna köztünk valami?

2015. máj. 17. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem necces!

Ultra gááz!

Nekem biztos nem lennél a barátnőm utána!

2015. máj. 17. 07:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnödet kérdezd meg. Ha neki nem gond, akkor rendben, ha szerinte nem elfogadható, akkor gondold át alaposan.
2015. máj. 17. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

kérdezd meg a barátnődet

de így hogy nem voltak sokáig együtt, nem volt komoly és ráadásul ő szakított vele, nem hiszem hogy problémája lenne ezzel

csak beszéld meg vele azért, úgy tisztességes

2015. máj. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!