Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm exe tabu számomra?
A barátnőm exe tabu?
Sziasztok. A legjobb barátnőm és a pasija most szakítottak nemrég. Nagyon szerelmes belé a barátnőm még mindig, szinte minden este sír miatta... Az ex, az egyik barátom ráadásul, jól kijövünk eléggé. Mielőtt összejöttek volna, arról beszéltünk a volt pasival, hogy kicsit 'összejövünk', de nem szexre és rá aznap (azthiszem) összejöttek, ami a lényeg, hogy én még voltam, szóval zavaros. Most azonban szakítottak és még aznap rámírt a pasi, hogy bejezhetnénk a dolgot, menjek fel hozzá. Ezt mind elmeséltem a barátnőmnek, aki kiakadt és megkérdezte, hogy mi alakult köztünk. Rávágtam, hogy semmi, ne aggódjon. Először így is gondoltam, aztán elkezdtek kavarogni bennem az érzelmek. Minden az eszembe jutott vele (pasi). Végül belementem a 'játékba'. Ha ezt megtudja a barátnőm összeomlik. Nagyon szeretem, nagyon sok mindenen mentünk át, egy megszakítással erősödött a barátságunk, erős kötelék, egyszerűen imádom. Mit tegyek? Tényleg szemét dolog tőlem, ha "összemelegszünk"?
Elég kockázatos, jó eséllyel elveszíted a barátnődet, ha bármi kialakul. És simán lehet az is, hogy semmi komolyat nem akar tőled, pl. már a szakítás napján keresett téged????
Ha valami kialakul köztetek, szerintem muszáj elárulnod a barátnődnek, mert a pasi a múltkor is kikotyogta, nem megbízható egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!