Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tabu a legjobb barátotok szerelme?
Figyelt kérdés
Szerelmes belém egy fiú, de én a barátjához vonzódok. Van esély?2013. márc. 1. 14:32
1/8 anonim válasza:
Mivel még ők nem alkotnak 1 párt, ezért megbeszélném vele. Mivel a barátom, és igaz barátból kevés van.
sokan mondják hogy húú mennyi barátom van, de aki igazán barát olyan kevés van és azt nem dobnám el.
4/8 anonim válasza:
Szerintem van. Ha egy barátom szerelmes lenne a kiszemeltembe, nem lennék ellene, hogy összejöjjenek. Legalábbis én így gondolkozok. Ha az enyém nem lehet az a lány (én pasi vagyok) aki tetszik, vagy szerelmes vagyok belé, akkor jobban örülnék annak, ha egy olyan járna vele, akit bírok, mintsem valaki tök idegen. Meg rosszul is érezném magam, hogy valakit azért fosztok meg a boldogságtól, mert barátok vagyunk.
Persze nem mindenki ennyire nyitott.
De ha valaki már foglalt, akkor az onnantól teljesen tabu.
5/8 anonim válasza:
Ha csak a barátom szereti a csajt,a csajt meg nem érdekli a barátom,akkor rástartolok a csajra.
7/8 anonim válasza:
Nekem az,akivel jár,sőt még az is,akivel össze akar jönni.Ha az ember ilyen szemét a barátaival,hogy elszedi a nőjét,milyen az ellenségeivel?
8/8 anonim válasza:
Ha a szerelme, de a csaj nem viszonozza,akkor nem tabu. Ha csak megdöntötte nem tabu, ha csak kavart vele nem tabu, ha huzamosabb ideig járt vele, akkor tabu, ha húzamosabb ideig járt vele, de már évek-óta szakítottak akkor is tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!