Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex legjobb haverja - tabu?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottam a barátommal, majdnem 5 évig voltunk együtt, nem haraggal váltunk el, szoktunk néha beszélgetni, közösek a haverok stb. Az utóbbi időben egyre többet beszélgetek az egyik legjobb haverjával, és úgy érzem, hogy alakulgat közöttünk valami.

Belemenjek vagy még most felejtsem el, mielőtt "bárki megsérülne"?

2012. szept. 20. 21:26
 1/9 TOMAtm ***** válasza:
89%
az élet megy tovább.ha ő kell akkor ő kell,haver nem haver mind1.
2012. szept. 20. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel közös ismerősötök az exed, ezért megkérdezheted attól a pasitól, akivel most szeretnél összejönni, hogy neki nem lenne-e ez probléma. Illetve ő szerinte mit gondolhat majd az ex.
2012. szept. 20. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos kevés az ilyen ember aki így gondolkozik mint te,.. hogy helyes e .. tabu e ? én szerintem egyébként nem az. az exed miatt nem kell ellöknöd azt akivel úgy látod boldog lehetnél. az exednek lehet rossz lesz ha még szeret.. de itt végül is az exed haverjának kellene ezt a kérdést feltenni e hogy tabu e a legjobb haverom exe..:)
2012. szept. 20. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Hagyd ezt a fiúkra, majd ők lerendezik egymásközt.
2012. szept. 20. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel szakítottatok, így nincs úgymond nincs közötök egymáshoz, mindenki azt tesz, amit szeretne. Az exnek szerintem nincs joga felháborodni, mert szabad emberek vagyunk minden tekintetben. Ez csakis a te és a leendőd döntése, másnak nincs köze és beleszólása hozzá.
2012. szept. 24. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én passzolnám a helyedben, az ilyesmi mindig jobb, ha tabu marad, de majd idővel belátod te is, ha belevágsz. Lehet hogy azt mondják majd, hogy nem para, zsír minden, de nem így lesz, jó esetben 1 kis vita és durcizás után el lesz felejtve az egész, de ki tudja mi történik, ha nem a jó eset válik valóra?
2012. szept. 24. 00:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok és én sem tudom mit csináljak :/

A legjobb barátnőm exe ( akivel 4 évig együtt voltak és a barátnőm szakított vele) úgy érzem elkezdtett érdeklődni irántam, igaz még nem tett lépéseket de szerintem idő kérdése. Tudom, h a barátnőm már nem szereti, de azért égiscsak furcsa helyzet

2012. szept. 24. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok erre, hogy exemmel miután szakítottam a legjobb barátjával jöttem össze. Ők osztálytársak voltak, mi meg úgy eleve sulitársak. Összeköltöztünk, és szeretjük egymást :) Exem, igaz, nehezen viseli, de hosszú sztori, sokat hazudott nekem anno míg együtt voltunk, én nem hazudtam neki sose, tudta hogy tetszik a srác. Meg NEM csaltam... sok mindennek elhordott annak ellenére, hogy mellette voltam utána az összes csajozós kísérletében... DE én nem bántam meg semmit! Emberre válogatja a reakciót..

Ha Ő kell, ő kell! Sok sikert kívánok neked!!

2012. szept. 24. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek....

2012. szept. 24. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!