Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex legjobb haverja - tabu?
2 hónapja szakítottam a barátommal, majdnem 5 évig voltunk együtt, nem haraggal váltunk el, szoktunk néha beszélgetni, közösek a haverok stb. Az utóbbi időben egyre többet beszélgetek az egyik legjobb haverjával, és úgy érzem, hogy alakulgat közöttünk valami.
Belemenjek vagy még most felejtsem el, mielőtt "bárki megsérülne"?
Hasonló helyzetben vagyok és én sem tudom mit csináljak :/
A legjobb barátnőm exe ( akivel 4 évig együtt voltak és a barátnőm szakított vele) úgy érzem elkezdtett érdeklődni irántam, igaz még nem tett lépéseket de szerintem idő kérdése. Tudom, h a barátnőm már nem szereti, de azért égiscsak furcsa helyzet
Csak annyit mondok erre, hogy exemmel miután szakítottam a legjobb barátjával jöttem össze. Ők osztálytársak voltak, mi meg úgy eleve sulitársak. Összeköltöztünk, és szeretjük egymást :) Exem, igaz, nehezen viseli, de hosszú sztori, sokat hazudott nekem anno míg együtt voltunk, én nem hazudtam neki sose, tudta hogy tetszik a srác. Meg NEM csaltam... sok mindennek elhordott annak ellenére, hogy mellette voltam utána az összes csajozós kísérletében... DE én nem bántam meg semmit! Emberre válogatja a reakciót..
Ha Ő kell, ő kell! Sok sikert kívánok neked!!
Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!