Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátom barátnője tabu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom barátnője tabu?

Figyelt kérdés
a legjobb bartátom szakított a barátnőjével, és a barátnője felhívott h találkozzak vele. mit tegyek? beszéljek elöbb a haverommal mielött találkozok vele vagy csak találkozzak vele és lesz ami lesz? :D
2010. jún. 21. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Többféle legjobb barát létezik. Az én legjobb barátom volt csaját szétbasznám, mert jó suna.

De ha ez a kapcsolat már a barátoddal nagyon régi, és szoros, akkor ajánlom először kérdezd meg.

2010. jún. 21. 20:28
 2/8 anonim válasza:
én megghegeszteném a csajt!
2010. jún. 21. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Mondod barátodnak figyu ez van, aztán ha áldását adja oké. Legalábbis szerntem.

20F

2010. jún. 21. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

ha nálad azt jelenti a legjobb barát hogy mindent tudtok egymásról mindent megbeszéltek és mindenben számíthatok egymásra akkor ne is kérdezd meg, inkább mond meg a csajnak hogy ez erkölcstelen... és hogy keressen mást...

de ha meg olyan haver barát csak és nem "kötődsz" úgy hozzá akkor is max úgy hogy előtte megkérdezed tőle...

de én azért még mindig azt mondom hogy ha ő nem csinált veled ilyet hogy volt barátnőddel jött össze akkor te se csinálj vele ilyet...

17/F

2010. jún. 21. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen,a legjobb barátod barátnője tabu
2010. jún. 21. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő, mivel ha a barátod dobta a csajt, akkor szeritem semmi extra, simán találkozhatnátok. Ha viszont a csaj dobta a barátodat, akkor lehet belőle kavarodás, akár egy barátság is rámehet, ha tényleg szoros barátságról van szó.
2010. jún. 21. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem tabu. De ismerek olyan legjobb barátokat akinél a csaj egymással csalta meg a másikat, mégis ugyanúgy legjobb barátok mert egy csaj nem állhat közéjük..
2010. jún. 21. 22:21
 8/8 anonim válasza:
Én személy szerint házi nyúlra nem lövök ! (:
2012. jún. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!