Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam le úgy az első találkát hogy ne bántsam meg azért annyira?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete beszélgetek egy sráccal a neten. Eleinte én is nagyon szerettem volna találkozni vele, meg is beszéltük hogy most hétvégén talizunk, de most egyszerűen olyan érzésem van, hogy én mégsem akarok vele találkozni, és ez szerintem később sem fog változni. Szimpatikus volt, de ez mostanra valahogy elmúlt. Nem tudom megmagyarázni. Nem akarom megbántani, mert tényleg rendes srácnak tűnik, de nem akarom húzni az agyát. Sajnos személyesen nem tudom lemondani, mivel 80 km-re lakik, szóval marad a net :/ Mit írjak neki?2018. febr. 3. 01:50
1/3 anonim válasza:
Megírod, hogy egy szeszélyes, kiszámíthatatlan embert ismertél meg saját magadban. Egyúttal megköszönöd neki, hogy erre az Ő segítségével jöttél rá.
2/3 WheneverYouWant válasza:
Nem az első találkát szeretnéd lemondani hanem az összeset... Nem a közvetlen környezetedben van szóval nem értem mért kell ezen ennyit agyalni megmondod neki hogy nem és kész. Legyetek csak barátok szöveg mindig jó... érteni fogja.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló megérzésem. Három napig repkedtem, hogy találkozunk, aztán egy nappal a találkozó előtt jött egy olyan érzésem, hogy vele akkor se, ha az utolsó pasi lenne a földön. Öszintén elmondtam neki, hogy nem szeretnék vele találkozni, akkor ott nem vagyok rá készen. Megértette, elköszöntünk. Később kiderült, hogy "stabil" kapcsolata van, és csak plusz szeretőt keres magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!