Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint élvezte az első találkát? Én is megírjam neki, hogy jó volt látni?
Figyelt kérdés
Ma végre találkoztunk először élőben egy fiúval. Arcrapuszival köszöntünk az elején meg a végén is, csók nem volt. A találka után hívta az egyik haverja, hogy segítsen neki a vizsgájához, de miután elváltunk már írt a fiú egy óra múlva, hogy máris hiányzom neki. A randin megbeszéltük, hogy mikor fogunk találkozni legközelebb meg mit fogunk csinálni (vagyis ő hozta fel, azt mondta, hogy mindennap találkozna velem). Sokat beszélgettünk, meg nevettünk. Miután írta, hogy hiányzom neki meg még tanulnak, azután visszakérdeztem, hogy tényleg hiànyzom-e neki. Azóta nem beszéltünk, valószínűleg a haverjával lehet vagy tanul. Annyit megírhatok neki, hogy tényleg jó volt végre látni? Amúgy a találka végén azt hitte, hogy haragszom, mert el kellett mennie, bocsánatot is kért miatta. Amúgy szerintetek sok a korkülönbség? 18/L 24/F2015. jan. 2. 19:32
1/3 anonim válasza:
Te hogy érzed, mert szerintem te úgy érzed, hogy jó volt a randi és kit érdekel a korkülönbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Külsőre amúgy nem néz ki 20-nál többnek, viselkedésileg pedig teljesen más, mint egy mondjuk 18 éves fiú, jó értelemben persze. Egyébként igen, jól éreztem magam vele.
2015. jan. 2. 19:51
3/3 anonim válasza:
Akkor megválaszoltad magadnak a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!