Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle és szeretném megtudni, hogy mit és hogy kell csinálni. Az én kezem hol legyen (én vagyok a lány) és ő valószínű hova fogja tenni? Bármi jó tanács jól jönne. Olyantól létszíves kíméljetek, hogy majd jön magától meg, hogy ez ösztön. Előre is köszi a normális válaszokat.2015. jan. 2. 17:27
2/10 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ilyet inkább ne, mert ezt már másoktól is hallottam és valami konkrétabbra gondoltam.
2015. jan. 2. 17:36
3/10 anonim válasza:
Nem tudunk sok okosat mondani, de igaz, hogy majd ráérzel előbb vagy utóbb. Persze lehet nem leszel ügyes az elején, hisz félsz is majd, de ha jó érzés, csak folytasd a csókot és belejössz, kövesd a partnert. A kezed mondjuk teheted a fiú arcára, az oldalára, a nyaka köré fonhatod a karod. Vannak fiúk akik a nyelves csókot szeretik, s vannak akik a lágyabb csak ajak-csókot.
4/10 A kérdező kommentje:
Második köszönöm. De nem lehet valahogy leírni hogy hogy kell vagy, hogy mit érdemes és mit nem érdemes csinálni?
2015. jan. 2. 18:03
5/10 anonim válasza:
Érintsétek össze az ajkaitokat,majd ezt többször is,hogy megszokd az érzést, de ne úgy mint egy hal,hanem mint a filmekben, mint két puzzle összeillesztve. ;) Utána remélhetőleg a partnered megmutatja,hogy mit szeretne tőled, talán ha kicsit szétnyitod az ajkaid, elmélyülhet a csók. Ha elhúzódsz tőle picit és szemébe nézel, látni fogod,hogy rá milyen hatással volt és mit szeretne. A kezeddel ne hadonássz, tedd valahová, mondjuk a derekára, karjára, ne a fenekére. :D
6/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm ha még van valami akkor azt várom. Nagyon félek és bármi jól jönne.
2015. jan. 2. 19:03
7/10 anonim válasza:
Szia!
Ne felj tolle..en is feltem es siman ment..az elso nem lesz olyan jo..de a masodik az mar igen:) eggyet ertek az elozo valaszoloval:)
En a fiunak a hajat,arcat szoktam fogni:) altalaba mindenfiu mas..valaki a feneked valaki a derekadag fogja:)
8/10 A kérdező kommentje:
Értem és azt lehet előre tudni, hogy nyelves lesz-e vagy nem?
2015. jan. 2. 21:12
9/10 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni!:/ Az elso valoszinuleg sima csok lesz:)
10/10 anonim válasza:
Én most segítek ebben a kérdésben. Először is a kellő alkalom kell hogy megcsókold a nőt,ezt a "kamaszpanasz" oldalon találod meg, mikor beléptél akkor beírod a keresőbe hogy:"hogyan kell csókolózni" és ott kiadja hogy 12 tipp a csókhoz. A csókot mikor ben van a nyelved a nő szájában akkor köröznöd kell a nyelved körűl balról jobbra, vagy maszírozod a partnered nyelvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!