Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan fiúval csókolózni aki cigizik?
Szerintem félreértettétek a kérdést. Mivan ha a kérdező arra gondolt, hogy a fiú csókolózás közben cigizik?
Valószínű kicsit meleg érzés lesz :D
első vagyok.
akármit csinál egy bagós, akkor is undorító. kilométerekről bűzlik. nem hiszem el hogy ez nekik olyan jó. messzire elkerülöm az ilyeneket
Bagós fiú keressen bagós lányt és a fiú legyen gáláns hívja meg egy cigire a lányt s végén érzékien olvadjanak össze a bagós csókba.
Szerintem senkit nem kényszerítenek hogy olyan lány vagy fiú után koslasson akinek van olyan tulajdonsága amely a számára kiábrándító. Tudjátok:zsák a foltját....
Miért úgy ítélkeztek valaki felett, hogy csak annyit tudtok hogy cigizik?
Ez undorítóbb mint a dohányzás.
Nekem is a barátom szívja azt a sz..rt, de én nem.. És ezzel nincs is gond. Ha kicsit igényesebb a srác és gondol arra hogy ő most csókolózni fog, gyorsan bevesz egy rágót és kb minden meg van oldva. Én van hogy nem is érzem rajta. Egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!