Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelt kérdés

A barátom meg szeretne csókolni

ez lesz az első

szeretnèm,hogy ha nem szúrnám el az elsőt

tudom,hogy nem gondolna semmit pl azt,hogy bèna vagyok meg ilyenek de szeretnèm,hogy ha nem lenne azèrt borzalmas

már beszèltünk róla,mondtam neki,hogy bèna leszek de ő szt mondja,hogy tuti ügyes leszek de fèlek,hogy mègsem

hosszabb ès èrtelmesebb válaszokat várok

2014. dec. 19. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Furcsa mostanában mindenki ezt akarja tanulni :DD Hát nem lehet rá kell érezned nézhetsz videókat a neten de akkor csak azt fogod követni mert azt hiszed jó :D Hidd el az első után legrosszabb esetben lesz egy pici mosoly majd rád veti magát a párod és 3perc alatt tudni fogod mit is csinálj :P :D Sok sikert :D
2014. dec. 19. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez ma már a 2. vagy 3. kérdés..

Nem értem amúgy...Ezt nem lehet elmondani,hogy hogy kell jól csókolni..szerintem mindenki máshogy csinálja,és más a jó neki..

Ha meg a párod kezdeményezni úgy is Ő fog vezetni,és ráérzel..Engedd el magad közbe..Ne azon agyalj,hogy vajon igy most jó stb..

2014. dec. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!