Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól csókolózni?
Figyelt kérdés
A barátom meg szeretne csókolni
ez lesz az első
szeretnèm,hogy ha nem szúrnám el az elsőt
tudom,hogy nem gondolna semmit pl azt,hogy bèna vagyok meg ilyenek de szeretnèm,hogy ha nem lenne azèrt borzalmas
már beszèltünk róla,mondtam neki,hogy bèna leszek de ő szt mondja,hogy tuti ügyes leszek de fèlek,hogy mègsem
hosszabb ès èrtelmesebb válaszokat várok
2014. dec. 19. 16:55
1/2 anonim válasza:
Furcsa mostanában mindenki ezt akarja tanulni :DD Hát nem lehet rá kell érezned nézhetsz videókat a neten de akkor csak azt fogod követni mert azt hiszed jó :D Hidd el az első után legrosszabb esetben lesz egy pici mosoly majd rád veti magát a párod és 3perc alatt tudni fogod mit is csinálj :P :D Sok sikert :D
2/2 anonim válasza:
Ez ma már a 2. vagy 3. kérdés..
Nem értem amúgy...Ezt nem lehet elmondani,hogy hogy kell jól csókolni..szerintem mindenki máshogy csinálja,és más a jó neki..
Ha meg a párod kezdeményezni úgy is Ő fog vezetni,és ráérzel..Engedd el magad közbe..Ne azon agyalj,hogy vajon igy most jó stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!