Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZeritetek mennyire elitelendo egy vadidegennel csokolozni egy buliban?
Egyertelmu benne, hogy egyik fel sem akar ennel tobbet, egyikuknek sincs baratnoje/baratja es gyakorlatilag mindkettojuk jobban erzi ettol magat es senkinek sem artanak. Kb 17 evesek.
Szerintetek ez mennyire van rendben?
Régen elítéltem, de egy ideje már nem így állok hozzá.
Amennyiben nem minden szembejövő egyedülálló mászik rá a másikra nincs gond.
Ha lányrol van szo ássa el magát.
Ha fiu akkor jol teszi.
"A csaj egy ribi a csávó meg mázlista."
Persze, minden ilyen srác fa szargyerek a lány meg egy ribi... Nem kéne ennyire kétszínűnek lenni.
Tegyuk fel, hogy tenyleg mindketten szinglik es tenyleg csak ennyit akarnak :)
Szerintem ha nekik ettol jobb lesz, hat csinaljak, ha nem bantanak meg ezzel mast, akkor ok.
Szerintem a lany es a fiu is ugyanannyira van benne a dologban tehat nem lehet az egyik ribi a masik mazlista akkor vagy legyenek mindketten "konnyuveruek" (nem tudom ennek mi a fiu megfeleloje, talan nincs is) vagy mindketten mazlistak mert azonosak az igenyeik es pont jol jott ki mindkettojuknek.
Szerintem ettol egs csaj nem lesz ribi, max bevallalos, es szerintem a ketto nem ugyanaz.
A ribi akarkivel akarmikor osszeall es tobbnyire megfeleleskenyszer hajtaja, a bevallalos meg szabadon azt tesz amihez kedve van ugy hofy nem foglalkozik az altalanis tarsadalmi normakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!