Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha valaki nem szeret csókolózni?
Én sem szeretem. Elvileg jönnie kellene magától ehelyett csak azért csinálom amikor csinálom, mert elvárták. És akkor is rosszul, mert érződött az ami a barátodnál.
Nem értem mi lehet az oka, nem azt érzed nála hogy egyrészt amit írsz másrészt meg hogy az is "tervezett" "sémaszerű"?
De el fogod hagyni ez 100%. Engem is hagytak már el részben emiatt.
Mondjuk nem értem a dolgot... Elvileg jónak kellene hogy legyen a dolog, de mégse az. Olyan fura az egész. Érzelmek vannak, de ez akkor is olyan furcsa marad nekem. Objektíven nézve mi is történik? Két ember egymás szájában matat a nyelvével...
ÉS még csak nem is tudom hogyan lehetne ez jó, mármint hogy csinálja egy profi ezért gáz is vagyok benne
Vannak emberek, akik nem szeretnek csókolózni vagy csak a szájra szeretik adni.
Nekik nehezebb megfelelő partnert találni, mert a legtöbb embernek ez alapvető szükséglet egy párkapcsolatban.
Nekem is emiatt nehéz találnom megfelelő partnert.
Én arra vezetem vissza, hogy az első csókot olyantól kaptam, aki nem jelentett nekem semmit.
valahogy én sem szeretem, nem rossz, vagy ilyesmi, csak nem is jó. Olyan semmilyen, és utána fura érzés és tiszta nyál körbe a szám.
Belőlem valahogy mindigis hiányzott a romantika, de mit tegyek, egyszerűen nem jelent nekem semmit egy csók :/
megértem a barátodat, de ha úgy van vele, mint én, és szeret, akkor már azért is csinálni fogja, hogy neked örömet szerezzen, és ha neki semleges (=nem rossz), akkor igazából nincs is baj :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!