Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavaró egy olyan sráccal csókolózni, aki cigizik?
Ha közben cigizik, az elég zavaró lehet. :D
Komolyabbra váltva: Ha te nem dohányzol, könnyen zavaró lehet. Hogy mennyire, az attól is függ, hogy úgy általában, nemdohányosként zavar-e a füst a környezetedben, a srác mennyit dohányzik, milyenek a szájhigiéniai szokásai, mennyire erős cigit szív stb.
Ez kicsit olyan, mintha valaki fokhagymaevés után csókol meg. Az is lehet zavaró, ha te nem ettől fokhagymát.
A pasim cigizik, én viszont nem. De nekem egyáltalán nem zavaró. Bár ő figyel rá, hogy ne legyen mindene cigiszagú, kocsiban, lakásban például sosem szokott, mindig csak kint. Meg aztán egyből utána mindig iszik valamit (kólát, energiaitalt), amitől csókolózás közben sem érezni annyira. Szóval így számomra nem zavaró.
18/L
Cigis pasim volt... Én nem cigiztem.
És hidd el nekem smárolás közben nem az fog járni a fejedben h most a szája cigi izü vagy sem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!