Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva lehet csókolózni nyelv piercing csináltatás után?
Kedves kérdező!
Akár azonnal is. Bár fájni fog. Mivel kb 2 hét alatt mászik le a duzzanat a nyelvről, így annyi ideig nem ajánlott. Két-három hét után viszont már lehet vele, de óvatosan, teljes gyógyulás után meg akárhogy. A teljes gyógyulás maximum 6 hét, egyéntől függve. Átlagos esetben 2-4 hét, annál rövidebb az idő, minél jobban van "rendben" tarva.
Bármi kérdésed van írj privátban.
- The Blueskin -
nekem az első napokban az egész be volt dagadva, még mögötte is két cm-vel. utána szépen lassan lement, két hét után már csak a lyuk körül van kicsit feldagadva. :) de én nem nagyon tartottam be a ne igyunk, ne cigizzünk-et, meg tejet is sokat iszok, szóval lehet hogy ez kicsit hosszabb lesz :D
Egyébként hosszú szárú pc-vel én semmiképpen nemtudtam csókolózni, szóval amig nem cseréled ki addig nem biztos a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!