Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva lehet csókoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva lehet csókolózni nyelv piercing csináltatás után?

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Akár azonnal is. Bár fájni fog. Mivel kb 2 hét alatt mászik le a duzzanat a nyelvről, így annyi ideig nem ajánlott. Két-három hét után viszont már lehet vele, de óvatosan, teljes gyógyulás után meg akárhogy. A teljes gyógyulás maximum 6 hét, egyéntől függve. Átlagos esetben 2-4 hét, annál rövidebb az idő, minél jobban van "rendben" tarva.

Bármi kérdésed van írj privátban.

- The Blueskin -

2013. febr. 25. 23:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) 2 hét ? akkor nem csodálkozom, hogy 6 nap után is fel van még dagadva..azt hittem csak pár napig lesz :/
2013. febr. 26. 23:06
 3/4 anonim válasza:

nekem az első napokban az egész be volt dagadva, még mögötte is két cm-vel. utána szépen lassan lement, két hét után már csak a lyuk körül van kicsit feldagadva. :) de én nem nagyon tartottam be a ne igyunk, ne cigizzünk-et, meg tejet is sokat iszok, szóval lehet hogy ez kicsit hosszabb lesz :D

Egyébként hosszú szárú pc-vel én semmiképpen nemtudtam csókolózni, szóval amig nem cseréled ki addig nem biztos a dolog :D

2013. júl. 7. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
2 hétre rá tudtam :DDDDD és még mindig a hosszú szár van bent és semmi bajom nincs vele :)
2013. júl. 8. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!